autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Fricando cu ciuperci

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 octombrie 2009

Ingrediente
6oo g pulpa vitel, 3 rosii, 1 gogosar, 1 ceapa, 1 borcan ciuperci taiate, 2 linguri pasta de ardei, 2 linguri sos de soia, cimbru, sare, piper, 2 linguri ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

7 voturi

Mod de preparare

Carnea se taie in bucatele potrivit de mari iar legumele se taie in fasii.
Se pune la incalzit uleiul si se calesc legumele pina devin sticloase.
Se adauga carnea imvartind mereu pina isi schimba culoarea.
Adaugam o cana cu apa , pasta de ardei, cimbrul, sare si piper si lasam sa fiarba acoperit.Daca sosul scade prea tare si carnea nu este fiarta mai adaugam apa pina cand este fiarta carnea.
Adaugam ciupercile taiate si lasam sa mai dea cateva clocote.
Se serveste cu piure de cartofi, orez sau mamaliguta, alaturi de o salata.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Fricando cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
RASASFUR DIN MUSCHI DE VITEL

RASASFUR DIN MUSCHI DE VITEL

Se bat feliile de carne cu un ciocan de snitele, dupa care se taie julienne. Se incinge uleiul intr-o

5 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Muşchiuleţ de porc la tavă

Muşchiuleţ de porc la tavă

Se condimentează carnea cu amestec de sare, piper şi boia. Se aranjează, într-o tavă uleiată

5 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2010

    Cu mamaliguta este delicioasa!

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009

    Arată super, dar eu mă opresc inainte de ciuperci!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009

    GUSTOS,GUSTOS!!

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

7 voturi

Ingrediente

  • 6oo g pulpa vitel
  • 3 rosii
  • 1 gogosar
  • 1 ceapa
  • 1 borcan ciuperci taiate
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 2 linguri sos de soia
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

225 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

vera (Chef de cuisine)

Cu mamaliguta este delicioasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mancare de Prune uscate cu/ fara carne