autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Fricando cu ciuperci

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 octombrie 2009

Ingrediente
6oo g pulpa vitel, 3 rosii, 1 gogosar, 1 ceapa, 1 borcan ciuperci taiate, 2 linguri pasta de ardei, 2 linguri sos de soia, cimbru, sare, piper, 2 linguri ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

7 voturi

Mod de preparare

Carnea se taie in bucatele potrivit de mari iar legumele se taie in fasii.
Se pune la incalzit uleiul si se calesc legumele pina devin sticloase.
Se adauga carnea imvartind mereu pina isi schimba culoarea.
Adaugam o cana cu apa , pasta de ardei, cimbrul, sare si piper si lasam sa fiarba acoperit.Daca sosul scade prea tare si carnea nu este fiarta mai adaugam apa pina cand este fiarta carnea.
Adaugam ciupercile taiate si lasam sa mai dea cateva clocote.
Se serveste cu piure de cartofi, orez sau mamaliguta, alaturi de o salata.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Fricando cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Dovleac in acru-dulce cu snitel de pui

Dovleac in acru-dulce cu snitel de pui

Se spala felia de dovlec si cu un cutit o cojim. Apoi o taiem in felii subtiri de cca. jumatate centimetru.

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Frigarui de porc cu legume

Frigarui de porc cu legume

Se taie carnea de porc in bucatele mici. Ceapa se taie in doua bucati si se desfac foitele una cate

11 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2010

    Cu mamaliguta este delicioasa!

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009

    Arată super, dar eu mă opresc inainte de ciuperci!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009

    GUSTOS,GUSTOS!!

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

7 voturi

Ingrediente

  • 6oo g pulpa vitel
  • 3 rosii
  • 1 gogosar
  • 1 ceapa
  • 1 borcan ciuperci taiate
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 2 linguri sos de soia
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

222 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

vera (Chef de cuisine)

Cu mamaliguta este delicioasa!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Maftoul cu pui- specific Palestinei