autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Mancarica sarbeasca cu carne si castraveti

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 1 kg carne de vita, , 100 g untdelemn, , 1 ceapa, , 10-12 castraveti murati la soare, , o legatura marar., Pentru sos: 100 g untdelemn, , o lingura de faina, , o ceapa mare, , o lingura de bulion.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea in bucati potrivite si se prajeste bine, pe toate partile, in untdelemnul incins. Se adauga si ceapa tocata si se lasa sa se caleasca.
Separat, se curata castravetii acri de coaja, se dau printr-un jet de apa ca sa se desareze, se taie bucati potrivite si se pun peste carnea si ceapa inabusita. Sosul se prepara din untdelemnul incins, in care se caleste ceapa tocata, apoi faina. Se stinge cu bulionul amestecat cu apa, se toarna peste carne si castraveti, se presara cu marar tocat si se da la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica sarbeasca cu carne si castraveti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Karniyarik

Karniyarik

Se curata vinetele de coaja,dar nu de tot un rand de coaja se ia unul se lasa,iar un rand se ia unul

12 voturi    5 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Paste cu pui și ciuperci

Paste cu pui și ciuperci

După câteva săptămâni agitate, în care am lipsit din spațiul online, revin cu o reteță pentru

7 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Vacuum Blender HB300SV

- 1500 lei
2499.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 1 kg carne de vita
  • 100 g untdelemn
  • 1 ceapa
  • 10-12 castraveti murati la soare
  • o legatura marar.
  • Pentru sos: 100 g untdelemn
  • o lingura de faina
  • o ceapa mare
  • o lingura de bulion.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Tocanita de pui cu mamaliguta