* Într-un vas amestecã fãina, nucile tocate gros, praf de copt, germeni si sare.
Separat amestecã deodatã, laptele, siropul,uleiul si oul.
Adaugã la amestecul sec si amestecã.
* Cu lingura ia din compozitie si pune în forme, decoreazã fiecare muffin cu putin amestec de nuci si zahãr brun.
Dã la copt cam 15-20 min.
Serveste-i cãlduti cu sirop sau gelatinã de fructe, eu am pus gelatnã de rodii.
Ref: Nigella Lawson-Feast
Poftã bunã:)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii