autor:

cristi burciu

» » Mancaruri cu peste

MARINATA DE CRAP

Autor: cristi burciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristi burciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2009

Ingrediente
2 kg rondele de crap, 4 cepe, 3 morcovi, o cana ulei, o lingura de otet, 5 linguri suc de rosii, 2-3 foi de dafin, o lamaie,, piper boabe, faina pentru prajit pestele

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Pestele se presara cu sare, se da prin faina si se prajeste putin in ulei. Dupa aceea, in uleiul ramas se pune la inabusit, ceapa taiata solzisori si morcovii taiati felii subtiri, pana se patrund. Se adauga sucul de rosii, otetul, piperul, dafinul, o cana cu apa, se pune sare si se lasa la fiert 15 minute.
Se pune pestele in tava si se toarna sosul, foile de dafin si se da la cuptor cam 20 minute.
Se orneaza la servire cu felii de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "MARINATA DE CRAP" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Trunchi de merlucius in pesmet

Trunchi de merlucius in pesmet

Se curata pestele, se taie bucati potrivite. Eu am scos oasele de pe partile laterale, se trag de

6 voturi    8 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Avat cu rosii

Avat cu rosii

Se curata avatul si se tund aripioarele si coada cu foarfeca de bucatarie, se taie in doua jumatati

10 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 15 %
799.99 lei
679.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 kg rondele de crap
  • 4 cepe
  • 3 morcovi
  • o cana ulei
  • o lingura de otet
  • 5 linguri suc de rosii
  • 2-3 foi de dafin
  • o lamaie,
  • piper boabe
  • faina pentru prajit pestele

Raporteaza reteta

Retete
de cristi burciu
Sturion in crusta de pesmet cu malai

Sturion in crusta de pesmet cu malai

Sturionul se curata, se spala, se lasa la scurs si apoi se portioneaza in felii. Se presara cu

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Hamsie de mare prajita Hamsie de mare prajita

Se curata fiecare pestisor de intestine cu lama unui cutitas, apoi se spala in mai multe ape reci si se lasa sa se scurga in strecuratoare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE

Fileul de peste,impreuna cu miezul de franzela(inmuiat in cam 6 linguri de lapte rece si stors f bine),se macina,folosind ciurul mare.Ardeiul,copt,se

18 voturi    14 comentarii
12h
Mancaruri cu peste
paste gratin