autor:

Sidy

» » , , Aperitive, Mancaruri cu carne, Retete de post

Marinata de peste cu legume sote

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 decembrie 2009

Ingrediente
1 kg peste, 3-4 linguri ulei, 1 pahar mare vin alb, 2-3 frunze dafin, 10 boabe ienibahar, 250 ml bulion de casa, 10 boabe piper, sare, legume congelate

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

6 voturi

Mod de preparare

Pestele curatat si spalat se da cu sare si se lasa la rece 1/2 -1 ora apoi se zvanta cu un prosop de hartie ,se da prin faina amestecata cu boia si se prajeste in ulei pe ambele parti.
Intr-o cratita punem ulei, vin, frunzele de dafin, boabele de ienibahar, bulionul sau 2-3 linguri pasta de tomate, sare, piper si lasam sa fiarba. Cand clocoteste adaugam feliile de peste prajit si lasam sa fiarba 10 minute.
Sotam legumele si le servim langa marinata de peste.

Marinata se poate lasa sa se raceasca in vasul in care a fost facuta si se pastreaza pina adoua zi in frigider cand se poate pune in borcane inchise ermetic si se pastreaza o saptamana la rece in frigider.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Marinata de peste cu legume sote" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Orez cu mazare Rigi Bigi

Orez cu mazare Rigi Bigi

Orezul se spala, dupa care se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert, se strecoara si

3 voturi    1 comentariu
1h
Retete de post
Melcisori cu varza

Melcisori cu varza

Se taie varza fideluta(sau se da pe razatoare sau prin robot-cum va e mai la indemana) si se caleste

4 voturi    5 comentarii
50 min
Retete de post

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iulie 2010

    Bine mai arata !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 26 iunie 2010

    Este o bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    Foarte gustoasa!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      O bunatate...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2010

      Sidy, arata bine, dar stiu ca e si buna, felicitari, gustoaso!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 decembrie 2009

      Bun,super bun...

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 12 decembrie 2009

      interesant mod de preparare!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 decembrie 2009

      Delicios. Mi-ai dat o idee buna, ca sa mai schimb ceva in meniul cu peste.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1 kg peste
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 pahar mare vin alb
  • 2-3 frunze dafin
  • 10 boabe ienibahar
  • 250 ml bulion de casa
  • 10 boabe piper
  • sare
  • legume congelate

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Bine mai arata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Mancare de legume la Crock Pot Mancare de legume la Crock Pot

Curatam si spalam legumele. Cartofii ii taiem cubulete, morcovii rondele, dovlecelul, ceapa, usturoiul si ardeii ii taiem marunt. Adaugam

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Aperitive cu carne
Ardei umpluti-reteta de post Ardei umpluti-reteta de post

Se pregatesc ardeii, se taie cotoarele si se scot semintele, se clatesc si se pun pe chiuveta la scurs. Se curata prazul, se toaca

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Castraveti in otet fara sare