Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
1,5 kg. peste, o ceasca ulei, 2 foi dafin, citeva boabe de piper si ienibahar, faina, sare, o ceasca otet
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Se curata, se taie pestele in bucati, se presara cu sare si se lasa sa se scurga bine. Se zvinta bucatile cu o cirpa, se dau prin faina si se prajesc in ulei fierbinte. Se pun otetul si mirodeniile sa dea un clocot si se adauga sare. Otetul fierbinte se toarna peste peste atit cit sa-l acopere. Se adauga 2-3 linguri de ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Marinata de peste" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
1. Se amesteca intr-un castron toate ingredientele pentru marinata.Se adauga pestele taiat cubulete,
8 voturi
8 comentarii
30 min
Se curata si se taie in bucati mari pestele si legumele, se aseaza in vasul in care se adauga uleiul,
10 voturi
6 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate