Se curata pestele de intestine, se inlatura coada si capul,se spala bine si se lasa la zvantat sau se sterge bine...Daca pestele este mai mare, trebuie sa-l portionati in felii de aproximativ 2 cm,iar cei mici se pot lasa intregi. Se aranjeaza bucatile de peste intr-un borcan,iar separate se prepara marinata cu felii de ceapa,de morcov ,apa, otet, untdelemn, foi de dafin, piper, sare dupa gust si se da la fiert. Se acopera oala si se fierbe inabusit 15-20 minute. Dupa ce s-a racit se toarna peste bucatile de peste in borcan si se lasa sa se marineze 5 - 6 zile la frigider.Borcanul trebuie infiletat foarte bine.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii