Mazare cu ciuperci

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Mazare
  • ciuperci proaspete
  • 2 cepe
  • bulion
  • marar
  • delikat
  • sare
  • piper
  • ulei.

Mod de preparare

Intr-o cratita se caleste ceapa si ciupercile taiate rondele cu putin ulei impreuna cu condimentele. Dupa ce se calesc putin se adauga mazarea, peste care se adauga apa si se lasa la fiert la foc mic timp de 10 min. Dupa cele 10 min se da la cuptor 15 min. Apoi se adauga bulionul si se mai lasa putun la cuptor. La final se adauga mararul tocat marunt. Se serveste cu salata verde.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise