autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

mazare cu marar

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
1 kg. mazare boabe curatate,, 2 cepe,, o lingura de faina,, o lingura bulion,, 2 linguri de ulei,, o legatura marar,, zahar,, sare,, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Ceapa se curata, se taie marunt, se caleste in ulei. Se adauga mazarea spalata si apa cit sa o acopere si se lasa la fiert. Dupa ce a fiert, se adauga faina, bulionul, se potriveste de zahar, sare si piper. La sfirsit, se adauga mararul tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "mazare cu marar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Suc de patlagele galbene

Suc de patlagele galbene

-Se spala patlagelele,se taie in bucati,potrivit de mari ,asa cat sa intre la masina speciala de

1 vot    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida gratinata cu piept de pui si ciuperci

Conopida gratinata cu piept de pui si ciuperci

O grozava mancare de sezon, care se poate preta la nenumarate variante si nu cere mare experienta

21 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg. mazare boabe curatate,
  • 2 cepe,
  • o lingura de faina,
  • o lingura bulion,
  • 2 linguri de ulei,
  • o legatura marar,
  • zahar,
  • sare,
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Moussaka - musaca greceasca