Carnea se spala se lasa la scurs,ceapa se curata si se taie marunt.Intr-o cratita punem ulei apoi carnea si lasam pina se albeste apoi punem ceapa si-o lasam la inabusit cu un capac deasupra pina se moaie ceapa.
Se pune apoi mazarea si apa cat cuprinde ,sare ,piper,foaia de dafin, dupa ce a fiert mazarea se pune pasta de tomate,putin zahar si pentru legarea sosului 1 cartof mic dat pe razatoarea mica,la sfirsit adaugam marar dupa preferinta.
pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii