autor:

Carmyna

» » Mancaruri cu carne

Mazare cu pui

Autor: Carmyna (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Carmyna (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2010

Ingrediente
2 kg mazare teci, 1 kg carne pui, 8 fire ceapa verde, 2 morcovi, o lingura pasta tomate, sare ,piper, 2 legaturi marar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se curata mazarea de pe teci si se pune intr-un castron cu apa. Se portioneaza carnea de pui si se pune la fiert.Cand carnea incepe sa fiarba se scoate spuma si intre timp curatam ceapa si morcovul.Dupa ce am scos spuma de la carne taiem cubulete morcovul si il adaugam langa carme, adaugam si mazarea scursa de apa inclusiv ceapa taiata marunt.Lasam sa fiarba 10 min si adaugam si pasta de tomate, spre sfarsit adaugam si sare si piper dupa gust.Dupa ce oprim focul adaugam mararul taiat marunt. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mazare verde cu pui

Mazare verde cu pui

Ceapa se curata si se taie marunt apoi se caleste in putin ulei pina devine sticloasa.Adaugam pasta

7 voturi    10 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mazare cu carne de pui

Mazare cu carne de pui

Bucatile de carne de pui se spala,se portioneaza,se sterg bine,se condimenteaza si se rumenesc putin

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Carmyna

    Carmyna (Chef de cuisine) , 26 mai 2010

    Eu am avut-o in congelator :P

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 26 mai 2010

    Dar de unde mazare teci pe vremea asta?

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Carmyna
Prajitura simpla

Prajitura simpla

Se bat ouale (neseparate), se adauga sarea, zaharul, uleiul, apa si se amesteca bine. Adaugam faina

3 voturi    6 comentarii
55 min
Prajituri
Paine casa

Paine casa

Intr-un castron mai mare se amesteca faina cu sarea.In mijlocul castronului se face o adancitura

2 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Patlagele murate (gogonele)

Patlagele murate (gogonele)

Ptlagelele spalate bine se asaza in borcane mai mari sau bidoane intercaland din loc in loc condimentele

15 voturi    2 comentarii
1h
Conserve si muraturi

Carmyna (Chef de cuisine)

Eu am avut-o in congelator :P

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Papricas cu piept de pui