autor:

cheche

» » Mancaruri cu carne

Mazare cu salam

Autor: cheche (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cheche (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 aprilie 2010

Ingrediente
300 g mazare, o ceapa, un morcov, 1 lingura de faina, 2 lingura de pasta de tomate, 4-5 felii salam taiat bucatele, ulei pt prajit, sare piper, boia dulce

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

11 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie cu ulei se caleste ceapa taiata marunt cu putina sare.
Se adauga morcovul taiat rondele si se pune din cand in cand putina apa calda pana morcovul este fiert.
Pasta de tomate se amesteca cu faina si se adauga in tigaie.
Se adauga mazarea,sare,piper,boia,si apa cat sa acopere mazarea si se lasa la fiert.
Intre timp in alta tigaie se prajesc bucatelele de salam.
Dupa ce s-au prajit se adauga peste mazare.

Se serveste imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu salam" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Briose cu salam, mazare, porumb si morcov

Briose cu salam, mazare, porumb si morcov

Mazarea, porumbul si morcovul se clatesc cu apa rece si se pun la fiert in apa clocotita, cu o lingurita

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Sandviciuri
Sarmalute dobrogene in oala de lut

Sarmalute dobrogene in oala de lut

Un vas de ceramica smaltuita cu capac Trebuie sa incercati, savoarea sarmalelor fierte in oala de

11 voturi    3 comentarii
5h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    gabi_hd (Bucatar) , 02 august 2010

    Eu am incercat cu sunca reteta ta si a iesit foarte gustoasa... mersi mult

  • cheche

    cheche (Chef de cuisine) , 18 mai 2010

    Multumesc mult.De obicei,noi servim mazarea cu snitel din piept de pui,dar m-am gandit la o varianta cu salam si credeti-ma ca a fost gustoasa. Incerca-ti si voi si nu veti regreta.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 18 mai 2010

    Si noua ne place mazarea foarte mult dar nu am facut-o cu salam pina acum ci cu carne. Interesanta reteta ta...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

      Imi place mazarea, ti-a iesit bine.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

      Eu nu prea folosesc salam, dar pare sa fie buna!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      E foarte buna asa, si eu gatesc mazare, dar putin altfel.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

11 voturi

Ingrediente

  • 300 g mazare
  • o ceapa
  • un morcov
  • 1 lingura de faina
  • 2 lingura de pasta de tomate
  • 4-5 felii salam taiat bucatele
  • ulei pt prajit
  • sare piper
  • boia dulce

Raporteaza reteta

Retete
de cheche
Tort cu iaurt de fructe

Tort cu iaurt de fructe

Se bat albusurile spuma cu zaharul,se adauga galbenusurile, apoi faina in ploaie. Compozitia se toarna

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Torturi
Tort de lamaie

Tort de lamaie

Albusurile se bat spuma cu zaharul,se adauga galbenusurile,faina si coaja rasa de lamaie.Compozitia

5 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Torturi
Paste bolognese

Paste bolognese

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Intr-o tigaie se incinge putin ulei

24 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

gabi_hd (Bucatar)

Eu am incercat cu sunca reteta ta si a iesit foarte gustoasa... mersi mult

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Sarmale