autor:

mariana

» » Mancaruri cu carne

Mazare scazuta cu carnat

Autor: mariana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 iulie 2009

Ingrediente
- 1 ceapa, 1 borcan de mazare, sare, piper, vegeta, pasta de rosii, carnat

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

64 voturi

Mod de preparare

O ceapa taiata marunt se caleste putin in ulei, la care se adauga bucatele de carnati, apoi se pune peste un borcan de mazare verde si se adauga apa pina trece peste mazare cam de 2 degete.Se lasa la fiert,timp in care se pune o foaie de dafin, putina sare sau vegeta,piper, 2 lingurite pasta de rosii sau 100 ml bulion.Dintr-o lingura de faina amestecata cu smantana sau lapte se face o ingrosala ce se pune peste mazare.Se mai fiebe 5 minute si totul e gata.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare scazuta cu carnat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui crispy la cuptor cu garnitura de Şehriye si linte maro

Pui crispy la cuptor cu garnitura de Şehriye si linte maro

Prepararea garniturii: Intr-o cratita puneti 1 lingura de ulei de masline, ceapa si usturoiul tocate

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Gigi , 12 iulie 2016

    Arată nasol

  • Fara foto

    betty , 15 februarie 2010

    eu de obicei o fac fara pasta de rosii sau bulion, si fara foi de dafin si zic eu k e foarte buna si fara... insa am incecat si asa mazarea si este OK :)

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

    Cam in acest gen gatesc si eu mazarea.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

      Ceva in acest gen gatesc si eu mazarea.

    • Fara foto

      Andutza , 11 decembrie 2009

      O reteta extraordinara :)

    • Fara foto

      Sidy , 19 iulie 2009

      Usor si gistos ! Si eu fac dar fara ingrosala si foi de defin...carnatul il prajesc .

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

64 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de mariana
ciolan cu fasole

ciolan cu fasole

- fasolea boabe se pune la inmuiat in apa cu o seara inainte de a se pregati mincarea - a doua zi

17 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tiramisu

Tiramisu

Se freaca 2 galbenusuri cu 250 gr zahar tos pana se face o crema groasa si mai deschisa la culoare,

3 voturi    2 comentarii
20 min
Torturi
Vinete umplute la cuptor

Vinete umplute la cuptor

Vinetele se spala si se taie pe lung pe jumatate.Se scoate miezul din ele, dar nu pana la coaja,

2 voturi    2 comentarii
60h
Mancaruri cu carne

Gigi

Arată nasol

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Gratar pe disc