O ceapa taiata marunt se caleste putin in ulei, la care se adauga bucatele de carnati, apoi se pune peste un borcan de mazare verde si se adauga apa pina trece peste mazare cam de 2 degete.Se lasa la fiert,timp in care se pune o foaie de dafin, putina sare sau vegeta,piper, 2 lingurite pasta de rosii sau 100 ml bulion.Dintr-o lingura de faina amestecata cu smantana sau lapte se face o ingrosala ce se pune peste mazare.Se mai fiebe 5 minute si totul e gata.
Pofta buna!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii