autor:

mariana

» » Mancaruri cu carne

Mazare scazuta cu carnat

Autor: mariana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 iulie 2009

Ingrediente
- 1 ceapa, 1 borcan de mazare, sare, piper, vegeta, pasta de rosii, carnat

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

64 voturi

Mod de preparare

O ceapa taiata marunt se caleste putin in ulei, la care se adauga bucatele de carnati, apoi se pune peste un borcan de mazare verde si se adauga apa pina trece peste mazare cam de 2 degete.Se lasa la fiert,timp in care se pune o foaie de dafin, putina sare sau vegeta,piper, 2 lingurite pasta de rosii sau 100 ml bulion.Dintr-o lingura de faina amestecata cu smantana sau lapte se face o ingrosala ce se pune peste mazare.Se mai fiebe 5 minute si totul e gata.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare scazuta cu carnat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciorba din oase de porc si smantana

Ciorba din oase de porc si smantana

Mai intai spalam oasele bine si le punem la fiert in 4 litri de apa, adaugand un praf de sare. Inlaturam

9 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Ficat picant  de pui cu ciuperci

Ficat picant de pui cu ciuperci

• Se spală rapid ciupercile să nu ia multă apă, fără să se cureţe. Se taie feliuţe şi

11 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Gigi , 12 iulie 2016

    Arată nasol

  • Fara foto

    betty , 15 februarie 2010

    eu de obicei o fac fara pasta de rosii sau bulion, si fara foi de dafin si zic eu k e foarte buna si fara... insa am incecat si asa mazarea si este OK :)

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

    Cam in acest gen gatesc si eu mazarea.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

      Ceva in acest gen gatesc si eu mazarea.

    • Fara foto

      Andutza , 11 decembrie 2009

      O reteta extraordinara :)

    • Fara foto

      Sidy , 19 iulie 2009

      Usor si gistos ! Si eu fac dar fara ingrosala si foi de defin...carnatul il prajesc .

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

64 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de mariana
ciolan cu fasole

ciolan cu fasole

- fasolea boabe se pune la inmuiat in apa cu o seara inainte de a se pregati mincarea - a doua zi

17 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tiramisu

Tiramisu

Se freaca 2 galbenusuri cu 250 gr zahar tos pana se face o crema groasa si mai deschisa la culoare,

3 voturi    2 comentarii
20 min
Torturi
Vinete umplute la cuptor

Vinete umplute la cuptor

Vinetele se spala si se taie pe lung pe jumatate.Se scoate miezul din ele, dar nu pana la coaja,

2 voturi    2 comentarii
60h
Mancaruri cu carne

Gigi

Arată nasol

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Ficat de rata in crusta crocanta