autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mazare sote

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2005

Ingrediente
Pentru 10 portii: 1 kg mazare fiarta sau conserva, 100 g unt, 25 g zahar, 1 leg. verdeata (marar), sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Mazarea se scurge din conserva, se trece printr-un jet de apa rece prin strecuratoare. Se soteaza intr-un vas cu unt impreuna cu zaharul, sarea si mararul taiat marunt. Cind este gata sotata, se mentine la cald pina la servire.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare sote" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sote de mazare cu sos alb

Sote de mazare cu sos alb

Decongelam mazarea. Scoatem mazarea intr-o sita si o clatim bine intr-un jet de apa. Spalam ceapa,

10 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mazare sote cu rasol de jambon

Mazare sote cu rasol de jambon

Se curata, parleste, rade si spala jambonul. Se pune la fiert carnea in 2-3 l apa rece cu putina

10 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • Pentru 10 portii: 1 kg mazare fiarta sau conserva
  • 100 g unt
  • 25 g zahar
  • 1 leg. verdeata (marar)
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Cernat
Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

22 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura