autor:

Sidy

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mazare verde cu pui

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 mai 2010

Ingrediente
700 g mazare verde congelata, 4 pulpe superioare de pui, 1 ceapa, 2 linguri pasta de gogosari, 2 linguri ulei, patrunjel verde, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

7 voturi

Mod de preparare

Ceapa se curata si se taie marunt apoi se caleste in putin ulei pina devine sticloasa.Adaugam pasta de gogosari, pulpele fara pielita, sare, piper si apa cat sa acopere carnea.
Lasam sa fiarba cateva clocote apoi adaugam mazarea congelata si lasam sa fiarba bine si aceasta.
Cand sunt toate bine fierte adaugam deasupra patrunjel verde tocat si stingem focul.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare verde cu pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui la cuptor cu mazare, ceapa verde si cartofi noi

Pui la cuptor cu mazare, ceapa verde si cartofi noi

Se incalzeste cuptorul la 190⁰C.Se unge o tava de copt cu 1 lingura ulei de masline si se imprastie

10 voturi    6 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac cu ochiuri

Spanac cu ochiuri

Spanacul se alege, se spala foarte bine in mai multe ape si se pune la fiert ibtr-un litru de apa

56 voturi    12 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 august 2010

    Super !

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

    foarte bun!

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

    Delicioasa!

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

      Am facut si noi in week-end, cu carnati afumati si cu mazare proaspata,cu toate ca mie imi place mai mult cu pui,in special aripioare!Arata superb mazarea pe care ai preparat-o !

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

      Ce bun,nu am mai facut de mult,o idee buna.

    • vio

      vio (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

      frumoasa prezentare si mincarea la fel forte bun

    • Daniela

      Daniela (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

      Este ispititoare mazarea ta, cred ca fac si eu !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

      Tare-mi place si mie, eu am gatit cu carne de porc.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

      Imi place tare mult mazarea atat cu carne cat si fara...

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

      Este unul din felurile mele preferate de mancare. Felicitari !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

7 voturi

Ingrediente

  • 700 g mazare verde congelata
  • 4 pulpe superioare de pui
  • 1 ceapa
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • 2 linguri ulei
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

222 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Mancare de vinete