Ceapa, curatata, spalata si taiata marunt, se înabusa in ulei cu putina apa, se adauga sucul de rosii si rosiile spalate, oparite si curatate de pielita, taiate sferturi. Se adauga faina dizolvata in apa si apa necesara pentru fierbere (inabusire). Se inabusa cca 20 minute, apoi se pune mazarea. Se amesteca bine componentele, se adauga zaharul, sarea, piperul, smantana si se continua fierberea inabusita inca 20 minute. Cind este gata, preparatul se poate pune la cuptor citeva minute pentru gratinare. Se serveste cu verdeata taiata marunt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii