Reteta postata pe: 13 martie 2006
Ingrediente
2 bucati muschiulet de porc, 2 pachete bacon feliat, 1 cutie frisca lichida (250ml), 1 cutie sos rosii (250ml), 1 cutie smantana grasa, 1 conserva lapte de cocos, 1-2 catei de usturoi, rozmarin, vegeta, piper, alte condimente la alegere, putin ghimber ras, ulei pentru tava
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Muschiuletul se taie medalioane si se infasoara pe margini cu bacon (o felie pe fiecare medalion). Medalioanele se condimenteaza, se pun intr-o tava cu ulei si se pun in cuptorul incins pana se rumenesc bine. Intre timp se amesteca frisca, smantana, sosul de tomate, usturoiul pisat, laptele de cocos, radacina de ghimber rasa, rozmarinul si alte condimente la alegere. Sosul se toarna peste carne si se mai lasa 30 minute la cuptor. Se serveste cu garnitura de cartofi sau cu gnocchi (galuste de cartofi).
Daca ti-a placut reteta noastra "Medalioane de porc in sos de cocos" nu uita sa-i faci un
review
Amestecati intr-un bol sosul de soia, mierea, vinul de orez, sosul dulce, uleiul de susan si condimentele
Presezi feleul cu sare piper si cimbru, il asezi intr-o cratita inpreuna cu usturpoil taiat felioare
2 voturi
6 comentarii
1h 10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate