autor:

Maria Namoloiu

» » Fripturi

Medalioane de porc in sos de cocos

Autor: Maria Namoloiu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 martie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Namoloiu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 martie 2006

Ingrediente
2 bucati muschiulet de porc, 2 pachete bacon feliat, 1 cutie frisca lichida (250ml), 1 cutie sos rosii (250ml), 1 cutie smantana grasa, 1 conserva lapte de cocos, 1-2 catei de usturoi, rozmarin, vegeta, piper, alte condimente la alegere, putin ghimber ras, ulei pentru tava

Dificultate: Redusa Timp: 1h

16 voturi

Mod de preparare

Muschiuletul se taie medalioane si se infasoara pe margini cu bacon (o felie pe fiecare medalion). Medalioanele se condimenteaza, se pun intr-o tava cu ulei si se pun in cuptorul incins pana se rumenesc bine. Intre timp se amesteca frisca, smantana, sosul de tomate, usturoiul pisat, laptele de cocos, radacina de ghimber rasa, rozmarinul si alte condimente la alegere. Sosul se toarna peste carne si se mai lasa 30 minute la cuptor. Se serveste cu garnitura de cartofi sau cu gnocchi (galuste de cartofi).
Daca ti-a placut reteta noastra "Medalioane de porc in sos de cocos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui pe pat de legume

Pulpe de pui pe pat de legume

Reteta e cat de poate de simpla, taiem legumele, punem uleiul in tava, si le asezam ca un pat. Adaugam

3 voturi    5 comentarii
40 min
Fripturi
ANTRICOT DE VITEL CU ROSII CHERRY

ANTRICOT DE VITEL CU ROSII CHERRY

Se spala, se bate putin carne, se sareaza si apoi se prajeste pe ambele parti in uleiul incins.Cand

3 voturi    10 comentarii
1h 20 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

16 voturi

Ingrediente

  • 2 bucati muschiulet de porc
  • 2 pachete bacon feliat
  • 1 cutie frisca lichida (250ml)
  • 1 cutie sos rosii (250ml)
  • 1 cutie smantana grasa
  • 1 conserva lapte de cocos
  • 1-2 catei de usturoi
  • rozmarin
  • vegeta
  • piper
  • alte condimente la alegere
  • putin ghimber ras
  • ulei pentru tava

Raporteaza reteta

Retete
de Maria Namoloiu
Zuccotto

Zuccotto

1. O tava mare se acopera cu hartie de copt. Cuptorul se incalzeste la 175gradeC. Pentru blatul

30 voturi    11 comentarii
4h
Torturi
Baniţa (placinta bulgareasca cu branza)

Baniţa (placinta bulgareasca cu branza)

Se rade branza sau se striveste cu furculita. Se adauga iaurtul, ouale batute, bicarbonatul, sarea

32 voturi    5 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Analele istoriei

Analele istoriei

140g margarina se freaca cu 180g zahar farin. Se adauga 140g nuca macinata; 70g faina si 4 albusuri

13 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Drob de miel din Bihor