autor:

cretu_veronica22

» » Mancaruri cu carne

Medalion de caprioara cu sos de mure

Autor: cretu_veronica22 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 aprilie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cretu_veronica22 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 aprilie 2014

Ingrediente
800 gr muschi de caprioara, 200 gr mure, 100 gr vin rosu, 1 lingurita de miere, 200 ml supa de pui(sau vita), 50 ml ulei, 1 lingura de faina, sare si piper, , Garnitura:, 1 cana de orez, 3 cani de supa de pui, 2 catei de usturoi, 30 ml ulei

Dificultate: Medie Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Muschiul de caprioara se curata de pielite, se spala,se taie in felii de 2 cm. Se sterg feliile cu un servet curat si se presara cu sare si piper macinat proaspat.In uleiul incins prajim bucatile de carne pe fiecare parte cate 5 min la foc mic-mediu.



Carnea se scoate si pastreaza calda pana la servire.In grasimea in care s-a prajit carnea am pus faina,se rumeneste si se stinge cu vinul. Se adauga mierea si supa,se amesteca sa nu ramana cocoloase si se fierbe pana se ingroasa. Se adauga fructele ,se amesteca usor sa nu se sfarame. Dupa gust se pune putina sare si piper.



Orezul se fierbe in supa timp de 10 min. Se da deoparte si se lasa asa sa mai absoarba apa. In uleiul incins se pune usturoiul taiat felii si se lasa cateva sec dupa care se scoate ca sa nu se shimbe la cuptoare si sa d-a gust rau uleiului. Orezul se amesteca cu uleiul. Medalioanele se servesc alaturi de orez si sos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de caprioara cu sos de mure" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piure de cartofi cu carne de gaina

Piure de cartofi cu carne de gaina

Se curata cartofii, se taie in cuburi mari si se pun la fiert cu un praf de sare la foc mediu ptr

2 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu mere si sos caramel

Pui cu mere si sos caramel

Pieptul se sareaza si se prajeste in unt. Marul se spala se taie rondele indepartandu-se cotorul

3 voturi    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 800 gr muschi de caprioara
  • 200 gr mure
  • 100 gr vin rosu
  • 1 lingurita de miere
  • 200 ml supa de pui(sau vita)
  • 50 ml ulei
  • 1 lingura de faina
  • sare si piper
  • Garnitura:
  • 1 cana de orez
  • 3 cani de supa de pui
  • 2 catei de usturoi
  • 30 ml ulei

Raporteaza reteta

Retete
de cretu_veronica22
Tort "PAIANJEN"

Tort "PAIANJEN"

Blat: Untul se pune intr-un vas pe foc si se topeste.Se lasa putin la racorit si apoi se amesteca

1 vot    1 comentariu
4h
Torturi
Guguluf cu pudra de roscove si alune de padure

Guguluf cu pudra de roscove si alune de padure

Albusurile se bat separat impreuna cu apa.Se adauga zaharul si batem pana cand acesta se topeste.Se

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort "Cosulet cu ghiocei"

Tort "Cosulet cu ghiocei"

Blat: Albusurile si apa se bat spuma .Adaugam zaharul si batem mai departe pana obtinem o spuma

13 voturi    3 comentarii
2h 50 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Mancare de marar