Medalion de caprioara cu sos de mure

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie
Medalion de caprioara cu sos de mure

Ingrediente

  • 800 gr muschi de caprioara
  • 200 gr mure
  • 100 gr vin rosu
  • 1 lingurita de miere
  • 200 ml supa de pui(sau vita)
  • 50 ml ulei
  • 1 lingura de faina
  • sare si piper
  • Garnitura:
  • 1 cana de orez
  • 3 cani de supa de pui
  • 2 catei de usturoi
  • 30 ml ulei

Mod de preparare

Muschiul de caprioara se curata de pielite, se spala,se taie in felii de 2 cm. Se sterg feliile cu un servet curat si se presara cu sare si piper macinat proaspat.In uleiul incins prajim bucatile de carne pe fiecare parte cate 5 min la foc mic-mediu.

Carnea se scoate si pastreaza calda pana la servire.In grasimea in care s-a prajit carnea am pus faina,se rumeneste si se stinge cu vinul. Se adauga mierea si supa,se amesteca sa nu ramana cocoloase si se fierbe pana se ingroasa. Se adauga fructele ,se amesteca usor sa nu se sfarame. Dupa gust se pune putina sare si piper.

Orezul se fierbe in supa timp de 10 min. Se da deoparte si se lasa asa sa mai absoarba apa. In uleiul incins se pune usturoiul taiat felii si se lasa cateva sec dupa care se scoate ca sa nu se shimbe la cuptoare si sa d-a gust rau uleiului. Orezul se amesteca cu uleiul. Medalioanele se servesc alaturi de orez si sos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise