autor:

vera

» » Fripturi

Medalion de carne

Autor: vera (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 august 2010

Ingrediente
Carne de porc-muschi, 2 cepe verzi, 1 catel de usturoi, 2-3 fire de rosmarin proaspat, sare,, 1 pahar lapte, 1 pahar vin alb, 1 cutie smantana, ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 1h 40 min

11 voturi

Mod de preparare

Taiem carnea felii mai groase si le legam cu ata de bucatarie,pe fiecare felie adaugam un ram de rosmarin si legam bine!
Pregatim saramura:amestecam vinul cu laptele ,usturoiul tocat fin,sare,piper si alte ramurele de rosmarin!
Asezam carnea intr-o tava,acoperim cu saramura preparata, si lasam cam 1 ora
Intr-o tigaie calim ceapa taiata fina,o acoperim cu apa si lasam sa fiarba,pana scade toata apa,adaugam putin ulei si carnea scoasa din saramura,prajim pe ambele parti,acoperim cu saramura si continuam coacerea ,
la sfarsit adaugam cutiuta de smantana,amestecam bine dupa care servim!
Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pui cu legume si sos de smantana

Pui cu legume si sos de smantana

Este o mancare usoara de seara care nu necesita multe pregatiri. Se ung pulpele cu ulei si se presara

3 voturi    4 comentarii
2h
Fripturi
Friptura de porc cu sos de alune

Friptura de porc cu sos de alune

Ceapa se caleste in unt sau ulei la foc domol si dupa adaugati ierburile aromatice.Carnea o adaugati

2 voturi    5 comentarii
1h 45 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 august 2010

    Arata tare bine fripturica!!!Abia astept sa se termine postul sa pregatesc si eu...

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 12 august 2010

    Finã friptura, felicitãri!!!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010

    Super !

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 11 august 2010

      Foarte apetisanta reteta!*****

    • Adelina Damian-Fekete

      Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 11 august 2010

      Imi place ideea ta!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 40 min

11 voturi

Ingrediente

  • Carne de porc-muschi
  • 2 cepe verzi
  • 1 catel de usturoi
  • 2-3 fire de rosmarin proaspat
  • sare,
  • 1 pahar lapte
  • 1 pahar vin alb
  • 1 cutie smantana
  • ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara rețeta simplă Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti

47 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

valentina ionita (Chef de cuisine)

Arata tare bine fripturica!!!Abia astept sa se termine postul sa pregatesc si eu...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Carne impletita cu garnitura de legume si usturoi copt