Se spala bine medalionul de somon si se aseaza intr-o tava yenna,pe langa care punem o ceapa rosie taiata felioare si doua rosii taiate felioare.Se baga la cuptor pentru 30 de minute.Separat se curata cartofii se taie si se aseaza intr-o tava peste care venim cu condimentele care ne plac,apoi punem carnatii oltenesti, acoperim cu folie de aluminiu si lasam la cuptor circa 40-50 de minute, pentru a se rumeni bine cartoful.Mentionez ca eu mai adaug peste cartofi doua lingurite de unt, pentru a se fragezi bine.Este o mancare delicioasa.Pofta buna !!!
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii