Se spala bine medalionul de somon si se aseaza intr-o tava yenna,pe langa care punem o ceapa rosie taiata felioare si doua rosii taiate felioare.Se baga la cuptor pentru 30 de minute.Separat se curata cartofii se taie si se aseaza intr-o tava peste care venim cu condimentele care ne plac,apoi punem carnatii oltenesti, acoperim cu folie de aluminiu si lasam la cuptor circa 40-50 de minute, pentru a se rumeni bine cartoful.Mentionez ca eu mai adaug peste cartofi doua lingurite de unt, pentru a se fragezi bine.Este o mancare delicioasa.Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii