autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu peste

Medalion de somon cu cartofi natur la cuptor.

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 iulie 2009

Ingrediente
3 medalion de somon., 1 kg cartofi., 1 ceapa rosie., 2 rosii., 6-7 carnati oltenesti., 2 lingurite de unt., sare, piper si alte condimente.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Se spala bine medalionul de somon si se aseaza intr-o tava yenna,pe langa care punem o ceapa rosie taiata felioare si doua rosii taiate felioare.Se baga la cuptor pentru 30 de minute.Separat se curata cartofii se taie si se aseaza intr-o tava peste care venim cu condimentele care ne plac,apoi punem carnatii oltenesti, acoperim cu folie de aluminiu si lasam la cuptor circa 40-50 de minute, pentru a se rumeni bine cartoful.Mentionez ca eu mai adaug peste cartofi doua lingurite de unt, pentru a se fragezi bine.Este o mancare delicioasa.Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de somon cu cartofi natur la cuptor." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Somon cu sos de smantana/Garnitura de orez cu ciuperci

Somon cu sos de smantana/Garnitura de orez cu ciuperci

Intai se prepara garnitura avand timpul de preparare mai mulng decat cel al somonului. Se taie ceapa,usturoiul

3 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste
saramura de peste

saramura de peste

pestele se curata de solzi si se spalafoarte bine, se pune la fript pe gratarul incins. dupa ce sa

38 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 01 iulie 2011

    O papica super buna !

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

    Preferatul meu! Si arata nemaipomenit de bine!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

    Arata deosebit!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

      Super,super,super bun...

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009

      Ce de bunatati frumos prezentate si totodata apetisante.Felicitari.

    • Fara foto

      burdulea maria elena , 09 august 2009

      Foarte foarte frumos.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009

      Arata minunat...Delicioasa reteta...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 3 medalion de somon.
  • 1 kg cartofi.
  • 1 ceapa rosie.
  • 2 rosii.
  • 6-7 carnati oltenesti.
  • 2 lingurite de unt.
  • sare
  • piper si alte condimente.

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

constanta proca (Chef de cuisine)

O papica super buna !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Scoici cu fidea de orez