Intr-o tava de cuptor se aseaza o hartie pergament care se unge cu putin ulei de masline,se aseaza pestele care se stropeste cu zeama de la maie si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.intr-un bol se amesteca bine mustarul cu maioneza si cu ajutorul unei pensule se unge fiecare felie de peste.Se da la cuptor circa 20 de minute,se tine cont de grasimea pestelui.Se serveste cu cartofi natur.Pofta buna.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii