MEDALION DE SOMON CU SOS DE MUSTAR SI MAIONEZA

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 medalioane de somon(se poate folosii orice fel de peste va place,eu mai folosesc fileul de pangrasius)
  • sare ,piper
  • 3 linguri mustar clasic+2 linguri maioneza.(se poate folosi si maioneza se soia)
  • zeama de lamaie

Mod de preparare

Intr-o tava de cuptor se aseaza o hartie pergament care se unge cu putin ulei de masline,se aseaza pestele care se stropeste cu zeama de la maie si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.intr-un bol se amesteca bine mustarul cu maioneza si cu ajutorul unei pensule se unge fiecare felie de peste.Se da la cuptor circa 20 de minute,se tine cont de grasimea pestelui.Se serveste cu cartofi natur.Pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise