autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu peste

MEDALION DE SOMON CU SOS DE MUSTAR SI MAIONEZA

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Ingrediente
4 medalioane de somon(se poate folosii orice fel de peste va place,eu mai folosesc fileul de pangrasius), sare ,piper, 3 linguri mustar clasic+2 linguri maioneza.(se poate folosi si maioneza se soia), zeama de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Intr-o tava de cuptor se aseaza o hartie pergament care se unge cu putin ulei de masline,se aseaza pestele care se stropeste cu zeama de la maie si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.intr-un bol se amesteca bine mustarul cu maioneza si cu ajutorul unei pensule se unge fiecare felie de peste.Se da la cuptor circa 20 de minute,se tine cont de grasimea pestelui.Se serveste cu cartofi natur.Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "MEDALION DE SOMON CU SOS DE MUSTAR SI MAIONEZA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de peste,prajit

File de peste,prajit

Pestele se prajeste in toate tarile;difera,uneori,garniturile;in Romania se maninca,de obicei,cu

5 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu peste
Filete de Merluccius cu orez de rosii (Filetes de Pescada c/ arroz de tomate)

Filete de Merluccius cu orez de rosii (Filetes de Pescada c/ arroz de tomate)

1)Fileurile se cond. cu sare si piper, usturoiul,sucul de lãmâie si vinul (am pus rosé). Se lasã

5 voturi    5 comentarii
35 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2009

    O delicatase.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 medalioane de somon(se poate folosii orice fel de peste va place,eu mai folosesc fileul de pangrasius)
  • sare ,piper
  • 3 linguri mustar clasic+2 linguri maioneza.(se poate folosi si maioneza se soia)
  • zeama de lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

O delicatase.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Crap cu legume la cuptor.