autor:

Fara foto

» » Inghetate

Melba de piersici

Autor: Monica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 aprilie 2010

Ingrediente
2 linguri de mure (de preferat proaspete, dar puteti folosi si din conserva), 1 lingura de zahar, 3 cupe de inghetata de vanilie, jumatate de conserva mica de piersici feliate

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

1 vot

Mod de preparare

1. Presarati zaharul pe mure. Are un gust mai bun daca murele sunt putin zdrobite !
2. Lasati deoparte 5 minute pana cand se dizolva zaharul.
3. Asezati inghetata intr-o cupa. Aranjati feliile de piersica deasupra inghetatei si turnati siropul peste inghetata.
4. Asezati murele deasupra si gata: melba de piersici cremoasa si delicioasa !
Daca ti-a placut reteta noastra "Melba de piersici" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Inghetate
piersici melba

piersici melba

Punem zmeura intr-o sita de nailon marunta si fixam deasupra unui vas incapator. Frecam zmeura cu

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Melba cu piersici

Melba cu piersici

Pentru pregatirea compotului de piersici- Se spala piersicile ,se taie felii si se pun la fiert

1 vot    0 comentarii
2h
Torturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iunie 2010

    Cred ca este o bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 linguri de mure (de preferat proaspete
  • dar puteti folosi si din conserva)
  • 1 lingura de zahar
  • 3 cupe de inghetata de vanilie
  • jumatate de conserva mica de piersici feliate

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Inghetate

Cocktail cu inghetata Cocktail cu inghetata

Intr-o cratita, zaharul se dizolva in apa, la foc mic si se lasa sa fiarba pana devine sirop, dupa care se da deoparte si se lasa la

2 voturi    0 comentarii
6h
Cocktailuri si lichioruri
Sorbet de pepene galben Sorbet de pepene galben

Pulpa de la pepenele galben se taie bucăţele, se pasează în blender. Se amestecă piureul de pepene cu zahărul pudră şi

1 vot    0 comentarii
15 min
Inghetate
Inghetata cu orzo