autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Melba de piersici

Autor: Timi Malnasi (Bucatar sef)   
   Specific: 

Austria


    Reteta postata pe: 13 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Timi Malnasi (Bucatar sef)   
Specific:  

Austria


Reteta postata pe: 13 iunie 2007

Ingrediente
2 linguride mure.de preferatproaspete,dar putetifolosi si din conserva, 1 lingura de zahar, 3 cupe de inghetatade vanilie, jumatate de conserva mica de piersici feliate

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

6 voturi

Mod de preparare

1 Presarati zaharul pe mure. Are un gust mai mai bun daca murele sunt putin zdrobite!
2 Lasati de oparte 5 minute pana cand se dizolva zaharul.
3 Asezati inghetata intr-o cupa .Aranjati feliile de piersica deasupra inghetatei si turnati siropul peste inghetata.
4 Asezati murele deasupra si gata :Melba de piersici cremoasa si delicioasa!
Daca ti-a placut reteta noastra "Melba de piersici" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
piersici melba

piersici melba

Punem zmeura intr-o sita de nailon marunta si fixam deasupra unui vas incapator. Frecam zmeura cu

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Melba cu piersici

Melba cu piersici

Pentru pregatirea compotului de piersici- Se spala piersicile ,se taie felii si se pun la fiert

1 vot    0 comentarii
2h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

6 voturi

Ingrediente

  • 2 linguride mure.de preferatproaspete,dar putetifolosi si din conserva
  • 1 lingura de zahar
  • 3 cupe de inghetatade vanilie
  • jumatate de conserva mica de piersici feliate

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Reţetă de preparare a papanaşilor