Melci cu mere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Melci cu mere

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • 400 g aluat de foietaj
  • 4 mere
  • 4 linguri de zahar
  • 1 lingurita scortisoara
  • 50 g unt
  • 1 ou pentru uns

Mod de preparare

Merele le calim putin,impreuna cu untul,zaharul si scortisoara.

Dupa ce s-au racit se repartizeaza uniform pe foaia de foietaj si se ruleaza.

Dupa ce am terminat operatiunea de rulare,cu un cutit bine ascutit taiem felii de cca 2 cm latime.

Asezam feliile in tava,le ungem cu ou si dam la cuptor pentru aproximativ jumatate de ora.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise