Inmuiati fasolea uscata in apa rece de cu seara, iar a doua zi clatiti-o bine, acoperiti-o cu apa sarata, lasati-o sa fiarba 30 de minute si clatiti-o din nou.
Puneti o oala cu apa pe foc si cand incepe sa clocoteasca apa, introduceti 30 de secunde legumele si ardeiul iute si clatiti-le apoi cu apa rece.
Puneti intr-o craticioara otetul, zaharul, mararul, un varf de cutit de sare si 2 linguri cu apa, lasati sa fiarba pana ce se dizolva zaharul, turnati aceasta zeama, impreuna cu uleiul de masline, peste legume si lasati-le sa se patrunda o ora.
Fierbeti pastele in apa cu sare, lasati-le sa se scurga, amestecati-le cu legumele, adaugati piper dupa gust si serviti-le imediat.
Sau: lasati melcisorii sa se raceasca, inainte de a-i amesteca cu legumele si serviti-i ca salata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii