1. Se topeste o ciocolata de menaj - o pui intr-un ibric pe care il tii intr-o oala cu apa care fierbe (alfel se arde ciocolata).
2. Adaugi: o lingura de goji berries taiate marunt, o lingura nuci pecan, o lingura de psyllium (optional) - ce-ti mai place ca mirodenie: scortisoara, menta, ghimbir, etc.
3. Cit e calda compozitia o torni intr-un cofraj de bomboane sau in forme de hirtie.
4. Ornezi cu fructe uscate/nuci/alune.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii