autor:

Dachman Laura
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 decembrie 2009

Ingrediente
2 mere, curatate de smaburi, coaja si injumatatite, 4 lingurite stafide, 100 gr nuga, rupta in bucatele, 50 gr bomboane spumante

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Incalzeste cuptorul la 200ᵒC. Aseaza merele intr-un vas termorezistent cu partea taiata in sus.
Pune cate 1 lingurita stafide in fiecare jumatate de mar, apoi presara nugaua, in mod egal. Deasupra pune bomboane spumante si da totul la cuptor 20-25 minute, pana cand merele s-au inmuiat.

:) Pentru mai multe retete noi delicioase nu ezitati sa vizitai blogul http://lauradfood.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Mere coapte lipicioase" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
GRIS CU LAPTE

GRIS CU LAPTE

Laptele se pune sa fiarba cu zaharul si zaharul vanilat.Cand laptele incepe sa clocoteasca ,se toarna

57 voturi    18 comentarii
1h 30 min
Spume si creme dulci
Orez cu lapte cremos si crocant

Orez cu lapte cremos si crocant

1. Se pun 500 ml lapte la fiert impreuna cu 2 batoane de scortisoara.Dupa ce a dat in clocot, se

17 voturi    17 comentarii
1h
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 iunie 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 iunie 2010

    Super !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009

    Un deliciu...

    • zana b.

      zana b. (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009

      Arata meristic!Felicitari!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 02 decembrie 2009

      Cred ca sunt un deliciu,felicitari.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 02 decembrie 2009

      Delicios.......ca intotdeauna ne uimesti.Felicitari.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 02 decembrie 2009

      Foarte bune trebuie să fie! Merele coapte sunt super şi ce-ai mai pus tu pe ele!

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 02 decembrie 2009

      merele coapte isi pastreaza aroma si...as mai pune si cateva nuci

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

10 voturi

Ingrediente

  • 2 mere
  • curatate de smaburi
  • coaja si injumatatite
  • 4 lingurite stafide
  • 100 gr nuga
  • rupta in bucatele
  • 50 gr bomboane spumante

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

20 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Mousse de ciocolata neagra Mousse de ciocolata neagra

Ciocolata (am folosit ciocolată cu 52% cacao) se topeşte pe baie de aburi împreună cu o linguriţă de cafea măcinată (am

1 vot    0 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Creme brulee Creme brulee

Intr-o cratita mai adanca se pune smantana si se lasa la incalzit fara sa fiarba. Amestecam galbenusurile cu zaharul si semintele din

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Inghetata de piersici