autor:

Dachman Laura
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 decembrie 2009

Ingrediente
2 mere, curatate de smaburi, coaja si injumatatite, 4 lingurite stafide, 100 gr nuga, rupta in bucatele, 50 gr bomboane spumante

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Incalzeste cuptorul la 200ᵒC. Aseaza merele intr-un vas termorezistent cu partea taiata in sus.
Pune cate 1 lingurita stafide in fiecare jumatate de mar, apoi presara nugaua, in mod egal. Deasupra pune bomboane spumante si da totul la cuptor 20-25 minute, pana cand merele s-au inmuiat.

:) Pentru mai multe retete noi delicioase nu ezitati sa vizitai blogul http://lauradfood.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Mere coapte lipicioase" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Dulceata de visine

Dulceata de visine

Se spala bine visinele, se curata de codite si samburi, apoi se asaza intr-un vas impreuna cu zaharul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Spume si creme dulci
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Albusurile se bat spuma,se adauga zaharul. Capsunile se curata de codita,se spala si se pun cateva

16 voturi    21 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 iunie 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 iunie 2010

    Super !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009

    Un deliciu...

    • zana b.

      zana b. (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009

      Arata meristic!Felicitari!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 02 decembrie 2009

      Cred ca sunt un deliciu,felicitari.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 02 decembrie 2009

      Delicios.......ca intotdeauna ne uimesti.Felicitari.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 02 decembrie 2009

      Foarte bune trebuie să fie! Merele coapte sunt super şi ce-ai mai pus tu pe ele!

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 02 decembrie 2009

      merele coapte isi pastreaza aroma si...as mai pune si cateva nuci

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

10 voturi

Ingrediente

  • 2 mere
  • curatate de smaburi
  • coaja si injumatatite
  • 4 lingurite stafide
  • 100 gr nuga
  • rupta in bucatele
  • 50 gr bomboane spumante

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    9 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

20 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Ecleruri cu crema de vanilie Ecleruri cu crema de vanilie

Se pun apa, sarea si uleiul intr-o cratita la foc pana cand ating punctul de fierbere, apoi se adauga toata faina deodata. Se ia cratita

2 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Mousse de ciocolata neagra Mousse de ciocolata neagra

Ciocolata (am folosit ciocolată cu 52% cacao) se topeşte pe baie de aburi împreună cu o linguriţă de cafea măcinată (am

1 vot    0 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Inghetata de ciocolata cu lapte si fulgi de ciocolata alba
Cookie Settings