autor:

Dachman Laura
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 decembrie 2009

Ingrediente
2 mere, curatate de smaburi, coaja si injumatatite, 4 lingurite stafide, 100 gr nuga, rupta in bucatele, 50 gr bomboane spumante

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Incalzeste cuptorul la 200ᵒC. Aseaza merele intr-un vas termorezistent cu partea taiata in sus.
Pune cate 1 lingurita stafide in fiecare jumatate de mar, apoi presara nugaua, in mod egal. Deasupra pune bomboane spumante si da totul la cuptor 20-25 minute, pana cand merele s-au inmuiat.

:) Pentru mai multe retete noi delicioase nu ezitati sa vizitai blogul http://lauradfood.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Mere coapte lipicioase" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Dulceata de visine

Dulceata de visine

Se spala bine visinele, se curata de codite si samburi, apoi se asaza intr-un vas impreuna cu zaharul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Spume si creme dulci
Glazura de ciocolata

Glazura de ciocolata

Se topeste ciocolata la bain-marie, astfel: Se pune o oala cu apa la fiert. Ciocolata se rupe in

2 voturi    4 comentarii
10 min
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 iunie 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 iunie 2010

    Super !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009

    Un deliciu...

    • zana b.

      zana b. (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009

      Arata meristic!Felicitari!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 02 decembrie 2009

      Cred ca sunt un deliciu,felicitari.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 02 decembrie 2009

      Delicios.......ca intotdeauna ne uimesti.Felicitari.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 02 decembrie 2009

      Foarte bune trebuie să fie! Merele coapte sunt super şi ce-ai mai pus tu pe ele!

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 02 decembrie 2009

      merele coapte isi pastreaza aroma si...as mai pune si cateva nuci

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

10 voturi

Ingrediente

  • 2 mere
  • curatate de smaburi
  • coaja si injumatatite
  • 4 lingurite stafide
  • 100 gr nuga
  • rupta in bucatele
  • 50 gr bomboane spumante

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Jeleu din struguri Kis Mis Jeleu din struguri Kis Mis

Am curatat boabele de struguri, am indepartat coditele, apoi i-am trecut sub jet de apa rece. Am pus boabele de struguri la fiert cu

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Pasta de porumbe (poroambe) Pasta de porumbe (poroambe)

Bobitele de porumbe se curata de codite si se spala in mai multe ape reci. Se acopera cu apa si se fierb cca 15-20 minute de la primul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata cu rubarba zmeura si capsune