Merele le curat de coaja si le tai in doua si scot casa simburilor .
Intr-o tigaie punem la fiert vinul cu toate mirodeniile si lasam putin sa fiarba .Turnam sosul intr-un pirex si punem jumatatile de mere cu taietura in jos in sos. Lasam sa se coaca ca-m 15 minute sau pina cind incep sa se moaie dar nu sunt complet coapte. Le scoatem din cuptor si le lasam putin sa se raceasca. Asezam pe fiecare farfurie jumatate de mar cu casa simburilor in sus si punem o portie de inghetata stropim putin din sos si putina frisca si presaram si putine nuci prajite si taiate bucati mici. Este un deliciu usor de facut si foarte aspectuos.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii