Intr-o tigaie de teflon se topeste untul si se toarna si zaharul se face caramel se adauga sucul de lamaie si pe urma merele si celelalte ingridente.Se lasa pe foc citeva minute ca merele sa se patrunda se amesteca din cind in cind.Se iau de pe foc si se pun intr-un pirex pe masura ca toata suprafata sa fie acoperita cu mere.Se pregateste aluatul faramitind untul cu zaharul faina si migdalele astfel ca aluatul sa fie ca faramituri de piine.Se pune peste mere si se da la cuptor la 180 de grade.Se coace aproape 30-40 de minute pina cind aluatul este rumenit.Aceast desert nu se poate taia felii ci cu o lingura se servesc portii.Se poate adauga frisca sau inghetata de vanilie.Este un deliciu si usor de pregatit.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii