autor:

Andrei Bordianu

» » Spume si creme dulci

Merengue a la Madrid

Autor: Andrei Bordianu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Elvetia


    Reteta postata pe: 06 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andrei Bordianu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Elvetia


Reteta postata pe: 06 martie 2009

Ingrediente
1/4 lt.albus de ou, 150 gr. zahar, 50 gr.cacao

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Intr-un castron se pune zaharul si albusul de ou. Se amesteca pana se intareste un pic. Cand e deja un pic tare, se adauga cacao si se amesteca pana se intareste de cand intorci castronul cu susu in jos nu cade crema.
Daca ti-a placut reteta noastra "Merengue a la Madrid" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Crema cu mango

Crema cu mango

Incalzeste 200g de smantana cu zaharul si mierea. Dizolva gelatina in apa rece, dupa care o amesteci

5 voturi    0 comentarii
40 min
Spume si creme dulci
Napolitane cu crema alba si cereale crocante

Napolitane cu crema alba si cereale crocante

Intr-o cratita, pe foc potrivit, se pun zaharul, mierea, apa si zeama de lamaie si se amesteca.Se

45 voturi    19 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 05 septembrie 2009

    Este o crema servita la pahar sau pentru rajituri?

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 1/4 lt.albus de ou
  • 150 gr. zahar
  • 50 gr.cacao

Raporteaza reteta

Retete
de Andrei Bordianu
Inghetata

Inghetata

1) Se fierbe laptele cu rama de scortisoara si coaja de lamaie(se foloseste doar stratu subtire galben

4 voturi    6 comentarii
20 min
Inghetate
Lapte prajit

Lapte prajit

1) Se pune la fiert 3/4 de lapte cu coaja de lamaie si scortisoara 2) Deoparte se amesteca zaharul

22 voturi    7 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Iepure a la Segovia

Iepure a la Segovia

1) Iepurele se taie in bucati marunte. 2) Se taie patrunjelul si usturoiul curatat marunt. 3) Intr-o

3 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Este o crema servita la pahar sau pentru rajituri?

Adauga reteta
Retete

din Spume si creme dulci

Terci cu fulgi de ovaz si fructe Terci cu fulgi de ovaz si fructe

Imi pare rau, nu este frumos cuvantul terci, dar nu am gasit ceva mai potrivit. Se pun in robotul de bucatarie toate ingredientele,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Budinci
Panna cotta Panna cotta

Gelatina se hidrateaza în apă rece. Se crestează batonul de vanilie şi se scoate miezul cu vârful cuţitului. Batonul,

0 voturi    0 comentarii
20 min
Budinci
Spuma de capsuni