autor:

Andrei Bordianu

» » Spume si creme dulci

Merengue a la Madrid

Autor: Andrei Bordianu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Elvetia


    Reteta postata pe: 06 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andrei Bordianu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Elvetia


Reteta postata pe: 06 martie 2009

Ingrediente
1/4 lt.albus de ou, 150 gr. zahar, 50 gr.cacao

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Intr-un castron se pune zaharul si albusul de ou. Se amesteca pana se intareste un pic. Cand e deja un pic tare, se adauga cacao si se amesteca pana se intareste de cand intorci castronul cu susu in jos nu cade crema.
Daca ti-a placut reteta noastra "Merengue a la Madrid" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Croissant cu ciocolata si caramel

Croissant cu ciocolata si caramel

Pentru aluat, amesteca apa calduta cu zaharul pana cand s-a dizolvat apoi adauga drojdia uscata si

12 voturi    15 comentarii
3h
Spume si creme dulci
Briose pentru printese

Briose pentru printese

Intr-un bol se mixeaza ouale cu zaharul pana se spumeaza si se formeaza o crema.Apoi se adauga uleiul

1 vot    1 comentariu
50 min
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 05 septembrie 2009

    Este o crema servita la pahar sau pentru rajituri?

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 1/4 lt.albus de ou
  • 150 gr. zahar
  • 50 gr.cacao

Raporteaza reteta

Retete
de Andrei Bordianu
Inghetata

Inghetata

1) Se fierbe laptele cu rama de scortisoara si coaja de lamaie(se foloseste doar stratu subtire galben

4 voturi    6 comentarii
20 min
Inghetate
Lapte prajit

Lapte prajit

1) Se pune la fiert 3/4 de lapte cu coaja de lamaie si scortisoara 2) Deoparte se amesteca zaharul

27 voturi    7 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Iepure a la Segovia

Iepure a la Segovia

1) Iepurele se taie in bucati marunte. 2) Se taie patrunjelul si usturoiul curatat marunt. 3) Intr-o

3 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Este o crema servita la pahar sau pentru rajituri?

Retete

din Spume si creme dulci

Desert fitness Desert fitness

Se amesteca iaurtul natural cu semintele, apoi se asaza in pahar in straturi cu fructele taiate. Inainte a-l sevi punem desertul in

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Spumata de zmeura Spumata de zmeura

Se separă albușurile de gălbenușuri, apoi se iau albușurile și împreună cu praful de sare se bat. Separat se amestecă

2 voturi    2 comentarii
14 min
Dulciuri diverse
Spuma de capsuni cu kefir