autor:

Andrei Bordianu

» » Spume si creme dulci

Merengue a la Madrid

Autor: Andrei Bordianu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Elvetia


    Reteta postata pe: 06 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andrei Bordianu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Elvetia


Reteta postata pe: 06 martie 2009

Ingrediente
1/4 lt.albus de ou, 150 gr. zahar, 50 gr.cacao

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Intr-un castron se pune zaharul si albusul de ou. Se amesteca pana se intareste un pic. Cand e deja un pic tare, se adauga cacao si se amesteca pana se intareste de cand intorci castronul cu susu in jos nu cade crema.
Daca ti-a placut reteta noastra "Merengue a la Madrid" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Spuma de branza cu jeleu de mango si capsuni

Spuma de branza cu jeleu de mango si capsuni

Se toarna cele 3 tipuri de branza si se spumeaza, pana se omogenizeaza complet devenind o spuma cremoasa. Se

0 voturi    0 comentarii
30 min
Spume si creme dulci
Spuma de caise

Spuma de caise

Se spala, se curata, se dau caisele in doua, se mixeaza citeva secunde, dupa care se adauga zaharul

5 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 05 septembrie 2009

    Este o crema servita la pahar sau pentru rajituri?

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 1/4 lt.albus de ou
  • 150 gr. zahar
  • 50 gr.cacao

Raporteaza reteta

Retete
de Andrei Bordianu
Inghetata

Inghetata

1) Se fierbe laptele cu rama de scortisoara si coaja de lamaie(se foloseste doar stratu subtire galben

4 voturi    6 comentarii
20 min
Inghetate
Lapte prajit

Lapte prajit

1) Se pune la fiert 3/4 de lapte cu coaja de lamaie si scortisoara 2) Deoparte se amesteca zaharul

24 voturi    7 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Iepure a la Segovia

Iepure a la Segovia

1) Iepurele se taie in bucati marunte. 2) Se taie patrunjelul si usturoiul curatat marunt. 3) Intr-o

3 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Este o crema servita la pahar sau pentru rajituri?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Inghetata cu afine Inghetata cu afine

Se pun in blender si se amesteca 3 minute. Apoi se pune in forma de inghetata si se adauga la congelator pentru 2 ore. Se poate servi

0 voturi    0 comentarii
10 min
Inghetate
Budinca de tapioca Budinca de tapioca

Capsunele le-am rupt coditele, le-am spalat si le-am pasat cu blenderul. Adaugam zaharul si zeama de lamaie, punem pe foc pana ce

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Dulceata de cirese cu menta