autor:

Andrei Bordianu

» » Spume si creme dulci

Merengue a la Madrid

Autor: Andrei Bordianu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Elvetia


    Reteta postata pe: 06 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andrei Bordianu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Elvetia


Reteta postata pe: 06 martie 2009

Ingrediente
1/4 lt.albus de ou, 150 gr. zahar, 50 gr.cacao

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Intr-un castron se pune zaharul si albusul de ou. Se amesteca pana se intareste un pic. Cand e deja un pic tare, se adauga cacao si se amesteca pana se intareste de cand intorci castronul cu susu in jos nu cade crema.
Daca ti-a placut reteta noastra "Merengue a la Madrid" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Briose de ciocolata cu cocos si mot de frisca cu ciocolata si bomboane M&Ms

Briose de ciocolata cu cocos si mot de frisca cu ciocolata si bomboane M&Ms

Intr-un vas la bain-marie se topesc untul si ciocolata apoi se lasa sa se raceasca putin.Intr-un

9 voturi    8 comentarii
40 min
Spume si creme dulci
Salata de stafide, mere si smochine

Salata de stafide, mere si smochine

Speli stafidele si smochinele si le inmoi in putina apa.Le lasi sa stea 12 ore.Apoi le scurgi de

17 voturi    9 comentarii
20 min
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 05 septembrie 2009

    Este o crema servita la pahar sau pentru rajituri?

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 1/4 lt.albus de ou
  • 150 gr. zahar
  • 50 gr.cacao

Raporteaza reteta

Retete
de Andrei Bordianu
Inghetata

Inghetata

1) Se fierbe laptele cu rama de scortisoara si coaja de lamaie(se foloseste doar stratu subtire galben

4 voturi    6 comentarii
20 min
Inghetate
Lapte prajit

Lapte prajit

1) Se pune la fiert 3/4 de lapte cu coaja de lamaie si scortisoara 2) Deoparte se amesteca zaharul

24 voturi    7 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Iepure a la Segovia

Iepure a la Segovia

1) Iepurele se taie in bucati marunte. 2) Se taie patrunjelul si usturoiul curatat marunt. 3) Intr-o

3 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Este o crema servita la pahar sau pentru rajituri?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Crema di limoncello amalfi Crema di limoncello amalfi

Fierbem laptele cu ½ lingurita pasta de vanilie. Separam galbenusurile de albusuri (folosim o cratita mai mare, fiindca o vom

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Budinca de tapioca cu lapte de hrisca Budinca de tapioca cu lapte de hrisca

Se pune tapioca intr-un bol cu apa rece, iar dupa ce s-a umflat, se scurge apa si se rastoarna in vasul cu lapte, pe foc. Se amesteca

0 voturi    0 comentarii
30 min
Budinci
Briose cu animalute