Cartofii se rad pe razatoarea de morcov, se adauga peste ei celelalte ingrediente. Daca iaurtul e gros, diluam cu lapte, trebuie sa ne iasa ca o pasta.
Ceapa se caleste la foc mic alaturi de jumere sau mezeluri(eu mai folosesc cremwusti de pui ptr copii).
Cand ceapa e sticloasa turnam incet cartofii,si lasam la prajit la foc mic cca 10 min cu capacul pus.
Apoi taiem cu o paleta portii si le intoarcem.Daca mai este nevoie mai adaugam ulei si mai lasam la copt inca 10 min.
Se serveste fierbinte cu smantana deasupra si un castravete acru langa!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii