autor:

narcisa costea

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mic dejun satios

Autor: narcisa costea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: narcisa costea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 ianuarie 2011

Ingrediente
trebuie sa recunosc ca e un mic dejun taranesc pe care il pregatesc adesea pentru familie., , 6 cartofi mari, 1 ou, 4 linguri iaurt(danone), un praf sare si piper, 2 lijnguri faina alba sau una alba si una de malai, si o canita buna de branza sarata, 1/2 ceapa -optional-, 2 lg untura cu jumere sau carnati

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Cartofii se rad pe razatoarea de morcov, se adauga peste ei celelalte ingrediente. Daca iaurtul e gros, diluam cu lapte, trebuie sa ne iasa ca o pasta.

Ceapa se caleste la foc mic alaturi de jumere sau mezeluri(eu mai folosesc cremwusti de pui ptr copii).

Cand ceapa e sticloasa turnam incet cartofii,si lasam la prajit la foc mic cca 10 min cu capacul pus.

Apoi taiem cu o paleta portii si le intoarcem.Daca mai este nevoie mai adaugam ulei si mai lasam la copt inca 10 min.

Se serveste fierbinte cu smantana deasupra si un castravete acru langa!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun satios" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Bruschete de secara cu crema de somon si capere pentru un mic dejun satios

Bruschete de secara cu crema de somon si capere pentru un mic dejun satios

Tocam ceapa, somonul si burta de somon marunt. Amestecam cu crema de branza si cu caperele. Pregatim

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Salata de napi cu oua de prepelita a la Diana - Mic dejun satios

Salata de napi cu oua de prepelita a la Diana - Mic dejun satios

Fierbem ouale de prepelita si le lasam sa se racoreasca. Intre timp, curatam napii si ii taiem cubulete.

0 voturi    0 comentarii
20 min
Salate

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • mimi

    mimi (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2011

    E foarte satios si sa stii ca mi sa facut o foame citind reteta si pofta....

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2011

    Tare bun ! *****

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • trebuie sa recunosc ca e un mic dejun taranesc pe care il pregatesc adesea pentru familie.
  • 6 cartofi mari
  • 1 ou
  • 4 linguri iaurt(danone)
  • un praf sare si piper
  • 2 lijnguri faina alba sau una alba si una de malai
  • si o canita buna de branza sarata
  • 1/2 ceapa -optional-
  • 2 lg untura cu jumere sau carnati

Raporteaza reteta

Retete
de narcisa costea
Cozonac coronita

Cozonac coronita

aluatul: se pune faina pe masa de lucru,se face o gaura in mijloc,unde punem drojdia ,peste care

6 voturi    7 comentarii
3h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Ciorba radauteana - original

Ciorba radauteana - original

Pentru ca sunt din Radauti,m-am gandit sa pun o reteta originala de ciorba radauteana,vazand cat

349 voturi    36 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
salata cruditati-coleslaw

salata cruditati-coleslaw

varza,morcovul,telina si prazul se rad sau se taie in robot,maricele,razatoarea de mere.Separat se

50 voturi    10 comentarii
30 min
Salate de legume

mimi (Chef de cuisine)

E foarte satios si sa stii ca mi sa facut o foame citind reteta si pofta....

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pilaf de orez cu ciuperci Pilaf de orez cu ciuperci

Ceapa o tai marunt si o pui la calit in ulei. Dupa ce s-a calit ceapa, se adauga morcovul dat pe razatoarea marunt, ardeiul rosu taiat

24 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi cu oua tari „à la Béchamel”