Se lasa carnea sa se marineze cca 30min., intr-un amestec de ulei cu usturoi si rozmarin.Se incalzeste cuptorul la 90 grade. Carnea se prajeste in ulei si se lasa sa se coaca la cuptor 40-60min. Apoi se tine la 60 grade,inca 30min.
Pentru sos, se stinge cu vin zeama din tigaia unde s-a prajit carnea; se lasa sa fiarba pana isi reduce volumul la jumatate. Se adauga supa de carne si se lasa sa dea in fiert. Se dizolva amidonul intr-o lingura cu apa rece, se adauga in sos si se amesteca incontinuu pana se leaga.Se adauga leurda tocata.Se ia de pe foc si se adauga bucatelele de unt.
Cartofii se curata, se taie felii si se prajesc in unt cca 20min., la foc mic.Se adauga rosiile taiate fasii si verdeata tocata; se mai prajeste putin si se sareaza dupa gust.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii