Reteta postata pe: 03 iunie 2005
Ingrediente
Pentru 10 portii: 1,500 kg carne de miel, 100 ml ulei, sau untura, 1 kg mazare fiarta, 200 g marar verde, 50 g zahar, 500 g rosii, 1 kg sos tomat, sare.
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Carnea se spala, se scurge, se taie cite doua bucati la portie, se sareaza si se inabusa intr-un vas cu ulei sau untura, cu adaos de putina apa. Cind carnea este patrunsa se adauga sosul tomat si se mai lasa sa fiarba la foc potrivit. Separat, se scurge mazarea si se adauga in vasul cu carne, odata cu zaharul,rosiile spalate si taiate felii, 1/2 din mararul curatat, spalat si taiat marunt. Se amesteca componentele usor si se potriveste gustul de sare. Se lasa sa fiarba inca cca 15-20 minute.
La servire se aseaza in farfurie portia de carne si mazarea cu sosul respectiv, iar deasupra se presara mararul taiat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Miel cu mazare" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pentru inceput am pus prazul taiat marunt in uleiul incins, la foc mediu, si l-am amestecat mai des,
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Carnea se dezoseaza cu atentie, sa iasa fasia intreaga si potrivita pentru rulat. Se intinde, se
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate