autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Miel cu mazare

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2005

Ingrediente
Pentru 10 portii: 1,500 kg carne de miel, 100 ml ulei, sau untura, 1 kg mazare fiarta, 200 g marar verde, 50 g zahar, 500 g rosii, 1 kg sos tomat, sare.

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Carnea se spala, se scurge, se taie cite doua bucati la portie, se sareaza si se inabusa intr-un vas cu ulei sau untura, cu adaos de putina apa. Cind carnea este patrunsa se adauga sosul tomat si se mai lasa sa fiarba la foc potrivit. Separat, se scurge mazarea si se adauga in vasul cu carne, odata cu zaharul,rosiile spalate si taiate felii, 1/2 din mararul curatat, spalat si taiat marunt. Se amesteca componentele usor si se potriveste gustul de sare. Se lasa sa fiarba inca cca 15-20 minute.

La servire se aseaza in farfurie portia de carne si mazarea cu sosul respectiv, iar deasupra se presara mararul taiat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Miel cu mazare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mazare cu coaste de miel

Mazare cu coaste de miel

Pentru inceput am pus prazul taiat marunt in uleiul incins, la foc mediu, si l-am amestecat mai des,

3 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rulada de miel pe pat de mazare cu menta, pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Rulada de miel pe pat de mazare cu menta, pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Carnea se dezoseaza cu atentie, sa iasa fasia intreaga si potrivita pentru rulat. Se intinde, se

2 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • Pentru 10 portii: 1,500 kg carne de miel
  • 100 ml ulei
  • sau untura
  • 1 kg mazare fiarta
  • 200 g marar verde
  • 50 g zahar
  • 500 g rosii
  • 1 kg sos tomat
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Cernat
Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

22 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Varza murata cu pulpa de porc si carnat la cuptor