Carnea se spala, se scurge, se taie cite doua bucati la portie, se sareaza si se inabusa intr-un vas cu ulei sau untura, cu adaos de putina apa. Cind carnea este patrunsa se adauga sosul tomat si se mai lasa sa fiarba la foc potrivit. Separat, se scurge mazarea si se adauga in vasul cu carne, odata cu zaharul,rosiile spalate si taiate felii, 1/2 din mararul curatat, spalat si taiat marunt. Se amesteca componentele usor si se potriveste gustul de sare. Se lasa sa fiarba inca cca 15-20 minute.
La servire se aseaza in farfurie portia de carne si mazarea cu sosul respectiv, iar deasupra se presara mararul taiat marunt.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii