autor:

Anonim

» » Aperitive

miel cu sos de smantana(fricase)

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
carne de miel, morcovi, telina radacina, ceapa, faina, ulei, unt, mazare verde, oua, sare, smantana, lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de miel se introduc in apa rece cu sare, se fierb si se indeparteaza spuma.
Se adauga morcovii , telina,patrunjelul si ceapa, continuand fierberea cca 30 min. Supa obtinuta se stecoara.
In 100 ml de ulei se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa rece, sare si supa (1,5 l).
Se fierbe totul 15 min. Sosul obtinut se amesteca cu smantana, galbenusurile de ou si se fierbe 10-15 min , adaugand bucatile de carne si mazarea. Sucul de lamaie se adauga cu putin timp inainte de a terminarea fierberea.
Daca ti-a placut reteta noastra "miel cu sos de smantana(fricase)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Drob

Drob

Maruntaiele de miel impreuna cu ficatul de pui se curata si se spala foarte bine, apoi se pune la

30 voturi    7 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Suberek

Suberek

Intr-un castron se pune faina,sarea si uleiul.Se adauga cate un pic de apa calduta si amestecam pana

6 voturi    9 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta aperitiv