Bucatile de miel se introduc in apa rece cu sare, se fierb si se indeparteaza spuma.
Se adauga morcovii , telina,patrunjelul si ceapa, continuand fierberea cca 30 min. Supa obtinuta se stecoara.
In 100 ml de ulei se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa rece, sare si supa (1,5 l).
Se fierbe totul 15 min. Sosul obtinut se amesteca cu smantana, galbenusurile de ou si se fierbe 10-15 min , adaugand bucatile de carne si mazarea. Sucul de lamaie se adauga cu putin timp inainte de a terminarea fierberea.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii