Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
O jumatate de miel (mielul sa fie de 4-5 kg), 1/2 pahar vin alb, 1 lingura de otet, 1 cubulet de vegeta, sare, ulei, o ceapa
Dificultate: Redusa | Timp: 2 min
Mod de preparare
Se unge o tava cu untura dupa care se aseaza mielul si se introduce la cuptor la temperatura de 200 grade. Intre timp se pune la fiert intr-o craticioara un pahar de apa, jumate de pahar de vin alb, 1 lingura de otet si 1 cubulet de vegeta. Cind incepe sa clocoteasca se ia de pe foc.
Mielul se coace in tava de ceramica si se serveste in aceasi tava in care s-a copt. Totul se serveste foarte fierbinte
Daca ti-a placut reteta noastra "Miel la cuptor" nu uita sa-i faci un
review
Se fac mici buzunare in pulpa in care se introduc mici rondele de usturoi. Se pune in tava, se adauga
14 voturi
4 comentarii
1h
Carnea se spala, se inlatura grasimea vizibila, se portioneaza, se sareaza si se pune intr-un vas
0 voturi
2 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Cojocariu Maria , 15 aprilie 2014
f bun a iesit