Carnea se rumeneste la foc mare pe ambele parti intr-un ceaun cu o lingura de ulei (depinde de cit de grasa este carnea).
Dupa ce sa prajit o scoatem in alt vas si o lasam sa se odihneasca pina facem sosul.Rumenim putin in acela-si ceaun ceapa taiata cubulete ,dupa adaugam usturoiul pisat pentru un minut, apoi adaugam ghimbirul proaspat,ras marunt direct in ceaun,apoi vinul,mierea,sos de soia( se foloseste in loc de sre),curry,scortisoara si cili .Punem carnea inapoi in ceaun cu sucul care sa scurs din ea cit a stat de o parte ,turnam peste ea apa fiarta cit so cuprinda, acoperim cu capac si fierbem 1.30 ore la foc mic.
Dupa ce a fiert 1.20 ore adaugam si linte rosii pentru 10 minute(lentilele se adauga ca sa absoarba lichidul in surplus).Sare putem adauga doar la sfirsit dupa ce a fiert mielul ca sa nu sa se intareasca carnea.
Pofta buna...eu n-am ramas dezamagita de aceasta reteta si cu siguranta o voi mai face.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii