autor:

kok miori

» » Budinci

Milinka

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 05 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 05 octombrie 2009

Ingrediente
100 gr de margarina sau unt moale, 4oua, 1pahar faina ptr copturi, 125 ml de iaurt, 125 ml smintana, 250 gr de brinza cottegi sau brinza moale de uns, 150 gr de cascaval ras

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

9 voturi

Mod de preparare

Intr-un bol se freaca ouale cu untul moale ca sa se desfaca complect,se adauga faina si iaurt si se amesteca in continuare,se adauga smintana si o parte din cascavalul ras.Se amesteca bine in continuare dupa care se toarna intr-o forma de chec mai lata si se presoara restul de cascaval. Se da la cuptor la 180 de grade ptr 30 de minute sau pina coptura este rumenita si scobitoarea iese uscata.Este minunata ca o gustare usoara cu salata de legume sau ptr cina.Se aseamana cu malai numai ca nui dulce si nu are faina de porumb in ea.
Daca ti-a placut reteta noastra "Milinka" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Budinci
Budinca de cozonac

Budinca de cozonac

Se taie cozonacul in cubulete mai mari,se pun intr-o tava unsa cu unt,se amesteca cu fulgii de ciocolata

9 voturi    3 comentarii
1h
Budinci
Budinca de paste cu fructe

Budinca de paste cu fructe

Puneti la fiert 4 litri de apa. Cand clocoteste, adaugati pastele. Lasati-le la fiert 5-6 minute.

9 voturi    4 comentarii
1h
Budinci

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

    de ce se cheama milinka !!! ?????

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

    Interesanta reteta.

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

    Foarte interesant!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      Merita incercata...

    • kok miori

      kok miori (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

      Se poate face aceasi reteta cu o mica deosebire in loc de un pahar cu faina alba se poate pune 1/2 pahar faina de porumb si 1/2 de pahar faina de prajituri si iese foarte gustos -iese ca un malai dar in loc sa fie dulce este sarat.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009

      Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

9 voturi

Ingrediente

  • 100 gr de margarina sau unt moale
  • 4oua
  • 1pahar faina ptr copturi
  • 125 ml de iaurt
  • 125 ml smintana
  • 250 gr de brinza cottegi sau brinza moale de uns
  • 150 gr de cascaval ras

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

9 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

Manolovici Eugen (Chef de cuisine)

de ce se cheama milinka !!! ?????

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Budinci

Budinca de paste cu ton salata si branza Budinca de paste cu ton salata si branza

Se fierb pastele in multa apa cu sare pana sant aproape moi-al dente.Se stropesc cu 2-3 linguri de ulei de masline ca sa nu se lipeasca

4 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Budinci
Crema de lamaie Crema de lamaie

Economica, sănătoasă și ușor de facut. Cea mai buna crema este cea făcută în casă. Se poate folosi pentru prajituri, rulade

2 voturi    0 comentarii
20 min
Budinci
Budinca de paste cu branza si sunca