autor:

emilia g

» » Mancaruri cu carne

Mincare chinezeasca

Autor: emilia g (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 31 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emilia g (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 31 august 2009

Ingrediente
1 piept de pui,, 1 conserva de ciuperci,, 2 vinete mai mici ,, 2 ardei,, 3 rosii,, 3 cepe,, 1lingura de smintina,, 3 linguri de orez,, 1 cana de apa,, ,vegeta,, piper, ,putin usturoi(de preferat granule),, patrunjel.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui fasii pe lung sa nu fie groase,se caleste in putin ulei,se adauga ciupercile,se calesc vreo 10 minute apoi se adauga ardeiul rosiile taiate patratele,vinetele la fel,apoi ceapa rondele,se lasa putin pe foc apoi se adauga apa ,orezul,condimentele apoi smantana si se lasa pana se umfla orezul
Daca ti-a placut reteta noastra "Mincare chinezeasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mincare chinezeasca(adaptata,la gustul meu)

Mincare chinezeasca(adaptata,la gustul meu)

Intr-un wok,cu ulei de masline,se prajesc,pe rind,legumele si puiul.Pe masura ce se pajesc,se pun

8 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Tochitura de porc cu sos de rosii si cartofi natur

Tochitura de porc cu sos de rosii si cartofi natur

Se toaca marunt o ceapa si se pune la calit in putin ulei cu apa, pentru 3-4 min. Carnea se taia

1 vot    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 piept de pui,
  • 1 conserva de ciuperci,
  • 2 vinete mai mici ,
  • 2 ardei,
  • 3 rosii,
  • 3 cepe,
  • 1lingura de smintina,
  • 3 linguri de orez,
  • 1 cana de apa,
  • ,vegeta,
  • piper
  • ,putin usturoi(de preferat granule),
  • patrunjel.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru. Într-o tavă cu un strat subţire de ulei se aşază

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Limba cu praz si masline