autor:

emilia g

» » Mancaruri cu carne

Mincare chinezeasca

Autor: emilia g (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 31 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emilia g (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 31 august 2009

Ingrediente
1 piept de pui,, 1 conserva de ciuperci,, 2 vinete mai mici ,, 2 ardei,, 3 rosii,, 3 cepe,, 1lingura de smintina,, 3 linguri de orez,, 1 cana de apa,, ,vegeta,, piper, ,putin usturoi(de preferat granule),, patrunjel.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui fasii pe lung sa nu fie groase,se caleste in putin ulei,se adauga ciupercile,se calesc vreo 10 minute apoi se adauga ardeiul rosiile taiate patratele,vinetele la fel,apoi ceapa rondele,se lasa putin pe foc apoi se adauga apa ,orezul,condimentele apoi smantana si se lasa pana se umfla orezul
Daca ti-a placut reteta noastra "Mincare chinezeasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mincare chinezeasca(adaptata,la gustul meu)

Mincare chinezeasca(adaptata,la gustul meu)

Intr-un wok,cu ulei de masline,se prajesc,pe rind,legumele si puiul.Pe masura ce se pajesc,se pun

8 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
chiftele marinate

chiftele marinate

Se pune uleiul intr-o craticioara, sare, zahar, bulionul amestecat cu faina si diluat cu apa, otetul,

12 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 piept de pui,
  • 1 conserva de ciuperci,
  • 2 vinete mai mici ,
  • 2 ardei,
  • 3 rosii,
  • 3 cepe,
  • 1lingura de smintina,
  • 3 linguri de orez,
  • 1 cana de apa,
  • ,vegeta,
  • piper
  • ,putin usturoi(de preferat granule),
  • patrunjel.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pastrama de casa