Reteta postata pe: 02 ianuarie 2007
Ingrediente
1kg peste fara oase, 500g orez fiert, 1 gogosar sau ardei, 1 ceapa, 3 catei usturoi, 1 morcov ras, 3 linguri faina, patrunjel, vegeta, -dupa gust se poate pune mazare sau porumb fiert din conserva-, grasime de prajit pestele, sare, condiment pentru fripturi,
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Orezul se fierbe si scurge. Pestele se prajeste in grasime, cu ceapa, gogosarul taiat cubulete si cu morcovul ras. Cind sint bine prajite se pune faina si se adauga apa si vegeta cit cuprinde, sa se formeze un sos. Se adauga usturoi si condimente, patrunjel si sare. Se adauga orezul si se amesteca impreuna, usor cu o lingura de lemn, ca sa nu se zdrobeasca. Se serveste cu muratura de orice fel. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mincare rapida de peste cu orez" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert
-Se taie în bucăţele cât mai mărunte
9 voturi
2 comentarii
1h 20 min
1. Pestele se curata si se spala in citeva ape;
2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt;
3.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 23 august 2010
Super !