Orezul se fierbe si scurge. Pestele se prajeste in grasime, cu ceapa, gogosarul taiat cubulete si cu morcovul ras. Cind sint bine prajite se pune faina si se adauga apa si vegeta cit cuprinde, sa se formeze un sos. Se adauga usturoi si condimente, patrunjel si sare. Se adauga orezul si se amesteca impreuna, usor cu o lingura de lemn, ca sa nu se zdrobeasca. Se serveste cu muratura de orice fel. Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii