autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Mancaruri cu peste

Mincare rapida de peste cu orez

Autor: Maria Buhler (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 ianuarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Buhler (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 ianuarie 2007

Ingrediente
1kg peste fara oase, 500g orez fiert, 1 gogosar sau ardei, 1 ceapa, 3 catei usturoi, 1 morcov ras, 3 linguri faina, patrunjel, vegeta, -dupa gust se poate pune mazare sau porumb fiert din conserva-, grasime de prajit pestele, sare, condiment pentru fripturi,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

26 voturi

Mod de preparare

Orezul se fierbe si scurge. Pestele se prajeste in grasime, cu ceapa, gogosarul taiat cubulete si cu morcovul ras. Cind sint bine prajite se pune faina si se adauga apa si vegeta cit cuprinde, sa se formeze un sos. Se adauga usturoi si condimente, patrunjel si sare. Se adauga orezul si se amesteca impreuna, usor cu o lingura de lemn, ca sa nu se zdrobeasca. Se serveste cu muratura de orice fel. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mincare rapida de peste cu orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste cu  legume  la  cuptor

Peste cu legume la cuptor

Pestele se spala,se portioneaza si se condimenteaza dupa gust. Ceapa se taie solzisori,morcovul

8 voturi    10 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
Somon la teflon

Somon la teflon

Se spala bucatile de somon sub jet de apa rece si apoi se sterg cu un prosop absorbant. Se condimenteaza

2 voturi    8 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

26 voturi

Ingrediente

  • 1kg peste fara oase
  • 500g orez fiert
  • 1 gogosar sau ardei
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 1 morcov ras
  • 3 linguri faina
  • patrunjel
  • vegeta
  • -dupa gust se poate pune mazare sau porumb fiert din conserva-
  • grasime de prajit pestele
  • sare
  • condiment pentru fripturi

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rondele de rechin in crusta de mustar