autor:

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Mancaruri cu peste

Mincare rapida de peste cu orez

Autor: Maria Buhler (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 ianuarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Buhler (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 ianuarie 2007

Ingrediente
1kg peste fara oase, 500g orez fiert, 1 gogosar sau ardei, 1 ceapa, 3 catei usturoi, 1 morcov ras, 3 linguri faina, patrunjel, vegeta, -dupa gust se poate pune mazare sau porumb fiert din conserva-, grasime de prajit pestele, sare, condiment pentru fripturi,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

26 voturi

Mod de preparare

Orezul se fierbe si scurge. Pestele se prajeste in grasime, cu ceapa, gogosarul taiat cubulete si cu morcovul ras. Cind sint bine prajite se pune faina si se adauga apa si vegeta cit cuprinde, sa se formeze un sos. Se adauga usturoi si condimente, patrunjel si sare. Se adauga orezul si se amesteca impreuna, usor cu o lingura de lemn, ca sa nu se zdrobeasca. Se serveste cu muratura de orice fel. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mincare rapida de peste cu orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

26 voturi

Ingrediente

  • 1kg peste fara oase
  • 500g orez fiert
  • 1 gogosar sau ardei
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 1 morcov ras
  • 3 linguri faina
  • patrunjel
  • vegeta
  • -dupa gust se poate pune mazare sau porumb fiert din conserva-
  • grasime de prajit pestele
  • sare
  • condiment pentru fripturi

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Merluciu la cuptor