autor:

Alice85

» » Retete de post

Ciuperci pleurotus cu ceapa si bulion(post)

Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 februarie 2010

Ingrediente
1 borcan de ciuperci pleurotus(250 gr), 1 ceapa, 3 catei de usturoi ,citeva frunze de patrunjel, 4 linguri bulion, sare si piper, 4 linguri ulei de masline ,. oregano sau cimbru.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

28 voturi

Mod de preparare

Ceapa o curatam de foi o spalam si o taiem marunt . Apoi o calim in ulei incins impreuna cu usturoiul taiat feliute . Adaugam patrunjelul tocat , ciupecile taiate in feliute,sare , piper si cimbru sau oregano .Lasam la foc 5 minute amestecind din cind in cind. La sfirsit adaugam bulionul. Mai lasam pe foc inca 2 minute si servim.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pleurotus cu ceapa si bulion(post)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Salată cu ciuperci și rodie

Salată cu ciuperci și rodie

Am amestecat cu grija ingredientele (ciupercile le-am taiat mai marunt, ananasul era deja taiat in

2 voturi    3 comentarii
15 min
Retete de post
Bile cu biscuiti si stafide

Bile cu biscuiti si stafide

Incepem prin a pregati stafidele punandu-le la inmuiat cu putina apa calda cat sa le acopere, facem

3 voturi    0 comentarii
35 min
Retete de post

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 17 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Proca Constanta , 29 noiembrie 2013

    Delicios

  • christyansen

    christyansen (Chef de cuisine) , 09 aprilie 2013

    am facut-o ca si octavian si a fost f buna bv bv bv dupa ce trece postul o fac si cu unt si smantana bv

  • christyansen

    christyansen (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2013

    o reteta f faina de post bv bv bv bv o sa fac si reteta lui octavian

    • Fara foto

      OCTAVIAN (Chef de cuisine) , 18 martie 2011

      Tocmai am gustat si am stins focul... O mai las cu capac pina punem masa si se face mamaliguta. Cu mici deosebiri, am respectat reteta: - Impreuna cu ceapa si usturoiul, pun si condimentele (sare, piper, ardei iute sau chili pulbere sau boia iute) precum si coditele de la patrunjel, taiate cam la 5 mm. La fel fac si cu coditele de la ciuperci, care sunt mai fibroase. Cind se face sticloasa ceapa, gustam de sare, trebuie sa fie un pic sarata. -Imediat ce am pus ciupercile si am amestecat, torn un pahar de vin rosu, amestec din nou, si pun capacul... -Rosiile merg de minune cu busuiocul, asa ca odata cu bulionul pun si busuioc (eu am uscat). -Patrunjelul tocat (o legatura) il pun in ultimul minut, (pus la inceput nu mai are nici un haz, se pierde si aroma si culoarea), amestec bine, pun capacul si opresc focul. -Daca nu gatesc de post, inainte de bulion pun o bucata de unt, iar inainte de patrunjel doua linguri de smintina fac minuni.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

      Este super aceasta reteta !

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

      Arata foarte bine.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

      Mersi Valentina!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

      O bunatate...

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

      Arata foarte bine si ciupercile tale mihaela cecilia :)

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 01 martie 2010

      Foarte bun.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 01 martie 2010

      Pentru cei cărora le plac ciupercile, este o reţetă bună!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 01 martie 2010

      Sunt foarte bune ciupercile!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 28 februarie 2010

      Delicios!*****

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 28 februarie 2010

      Arata apetisanta tare poza.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 28 februarie 2010

      OK Ramona ,mersi murigeanu pentru omentariu :))

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 27 februarie 2010

      excelent de post!am sa fac pt. mine,meriti stelutele!

    • murigneau

      murigneau (Chef de cuisine) , 27 februarie 2010

      Interesanta reteta!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

28 voturi

Ingrediente

  • 1 borcan de ciuperci pleurotus(250 gr)
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi ,citeva frunze de patrunjel
  • 4 linguri bulion
  • sare si piper
  • 4 linguri ulei de masline ,. oregano sau cimbru.

Raporteaza reteta

Retete
de Alice85
Empanada de ton

Empanada de ton

Scoatem foile din congelator si lasam 10 min sa se dezghete. Intre timp, punem cuptorul la 180 de

12 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Prepararea blatului: 1- punem cuptorul la incalzit la 170 grade, caldura sus si jos . 2- batem

25 voturi    19 comentarii
1h
Torturi
Tocino de cielo

Tocino de cielo

Se fierbe apa cu zaharul, zaharul vanilat si lamiia pina ce se ingrosa (se fierbe cam vreo 15 min)

120 voturi    32 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

christyansen (Chef de cuisine)

am facut-o ca si octavian si a fost f buna bv bv bv dupa ce trece postul o fac si cu unt si smantana bv

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Mancare de legume la Crock Pot Mancare de legume la Crock Pot

Curatam si spalam legumele. Cartofii ii taiem cubulete, morcovii rondele, dovlecelul, ceapa, usturoiul si ardeii ii taiem marunt. Adaugam

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Aperitive cu carne
Ardei umpluti-reteta de post Ardei umpluti-reteta de post

Se pregatesc ardeii, se taie cotoarele si se scot semintele, se clatesc si se pun pe chiuveta la scurs. Se curata prazul, se toaca

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole galbena pastai cu usturoi