Mini pizza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Mini pizza

Ingrediente

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 3-4 linguri pasta de tomate 28%
  • 20-24 felii sunca
  • 200 g cascaval
  • cimbru sau oregano

Mod de preparare

Peste aluatul de foietaj se intinde pasta de tomate intr-un strat subtire. Se presara putin cimbru sau oregano si se aseaza feliile de sunca deasupra.

Se ruleaza dupa care se taie felii de aprox 2.0 cm. Se aseaza rulourile intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se presara cu cascaval si se da la cuptorul incins cca 10-15 minute. Cand sunt rumenite deasupra se pot pune la racit.

Sunt bune si calde, dar si reci.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura