Mini surprize cu pui si cascaval

Timp pregatire
900 minute
Complexitate
redusa
Mini surprize cu pui si cascaval

Ingrediente

  • 6 bucati de aluat (facut in casa
  • din alimente naturale
  • inclusiv faina integrala
  • lasat sa creasca
  • aluatul nu trebuie sa fie prea subtire
  • insa nici foarte gros)
  • putina sare
  • boia iute
  • 50 de grame de pui (fara piele
  • fara os
  • fara grasimea vizibila
  • bine spalat
  • fiert si taiat in bucati mici
  • dupa ce s-a racit)
  • 50 de grame de cascaval (taiat in bucati mici de tot sau
  • daca vreti sa obtineti mini suprizele mai repede
  • cascavalul topindu-se mai repede
  • dati cascavalul pe razatoare
  • obtinand astfel de fulgi de cascaval).

Mod de preparare

Pe mijlocul unei foi se aluat (taiat in patratele) se pun atat bucatile de pui, cat si cascavalul. Peste se adauga inca o foaie de aluat, iar marginile se unesc folosindu-ne de putina apa. Marginile trebuie sa fie bine prinse, ca sa nu se rupa.

Dupa ce s-a procesat la fel cu toate bucatile de aluat, respectiv 3 mini suprize cu pui (acesta se condimenteaza inainte de prajirea proriu-zisa a pachetelelor) si cascaval, se pune 1-2 lingurite cu ulei vegetal intr-o tigaie, apoi se lasa se incinga. Dupa ce s-a incalzit uleiul, se adauga cate un pachet in tigaie. Nu se lasa mult pe focul mare, circa 2-3 minute pentru fiecare pachetel, timp in care se schimba de pe-o parte pe alta.

Mini suprize cu pui si cascaval

La final, cand s-a procedat la fel cu toate mini suprizele cu pui si cascaval, se pune un servet curat pe o farfurie, apoi, scurgandu-se bine, se asaza pachetelele cu pui si cascaval. Servetul va absorbi grasimea, daca este.

Se poate servi ca si mini aperitiv, alaturi de o salata de verde.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise