Pe mijlocul unei foi se aluat (taiat in patratele) se pun atat bucatile de pui, cat si cascavalul. Peste se adauga inca o foaie de aluat, iar marginile se unesc folosindu-ne de putina apa. Marginile trebuie sa fie bine prinse, ca sa nu se rupa.
Dupa ce s-a procesat la fel cu toate bucatile de aluat, respectiv 3 mini suprize cu pui (acesta se condimenteaza inainte de prajirea proriu-zisa a pachetelelor) si cascaval, se pune 1-2 lingurite cu ulei vegetal intr-o tigaie, apoi se lasa se incinga. Dupa ce s-a incalzit uleiul, se adauga cate un pachet in tigaie. Nu se lasa mult pe focul mare, circa 2-3 minute pentru fiecare pachetel, timp in care se schimba de pe-o parte pe alta.
Mini suprize cu pui si cascaval
La final, cand s-a procedat la fel cu toate mini suprizele cu pui si cascaval, se pune un servet curat pe o farfurie, apoi, scurgandu-se bine, se asaza pachetelele cu pui si cascaval. Servetul va absorbi grasimea, daca este.
Se poate servi ca si mini aperitiv, alaturi de o salata de verde.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii