autor:

maria mihalache

» » Dulciuri diverse

Mini tarte cu aluat frantuzesc

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 iunie 2010

Ingrediente
1 pachet aluat frantuzesc, o mana fulgi de migdale, 3 linguri de miere, capsuni, faina

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Aluatul de foietaj se lasa la dezghetat, apoi se desface usor si se intinde pe masa.Se presara cu putina faina si apoi cu ajutorul unui pahar se taie aluatul in forma de cerculete.

Intr-o tava punem hartie pergament,presaram putina faina si asezam cerculetele de aluat.Coacem pana se rumenesc apoi scoatem si lasam la racit.Separat facem un amestec din miere si fulgii de migdale.Ungem fiecare cerculet copt cu acest amestec si punem drept mot o capsuna.Dam la rece si apoi servim.

Sunt delicioase........pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tarte cu aluat frantuzesc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura turnata cu mere

Prajitura turnata cu mere

Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful

2 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu brinza

Cornulete cu brinza

Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta

15 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 21 comentarii

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2010

    Pup si multumesc, Constanta!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 21 august 2010

    O idee de nota 10 !

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

    Multumesc si pup Alina!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

      Multumesc,Valentina!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

      Multumesc, Lia!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

      Multumesc, Constanta!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

      Silvia, ma bucur ca iti plac.Pup!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

      Foarte fine si elegante!

    • LALY

      LALY (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

      Ce de bunatati Medi.

    • joly-gina

      joly-gina (Chef de cuisine) , 20 iunie 2010

      yam yam vreau si eu

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 17 iunie 2010

      Cit de rapid,simplu si bun !

    • maria mihalache , 17 iunie 2010

      Silvioara, intradevar sunt bune.Pup!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 iunie 2010

      Ce frumoase, Medi precis nu mai sunt.

    • martagabriela , 16 iunie 2010

      foarte apetisante

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

      Super bune...super delicioase*****

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

      Delicioase!!!

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

      Arata tare bine!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

      Tare bine mai arata...

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

      Un desert foarte rapid si usor de facut. Si pentru ca sigur este si delicios, nota maxima *****

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

      Felicitari !

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

      Sunt o bunatate.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

10 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet aluat frantuzesc
  • o mana fulgi de migdale
  • 3 linguri de miere
  • capsuni
  • faina

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

6 voturi    18 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

30 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

7 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

maria mihalache (Chef de cuisine)

Pup si multumesc, Constanta!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca) Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca)

Mai intai ne vom ocupa de prune, apoi de aluat. Amestecam zaharul brun cu o lingura de scortisoara.Prunele dupa ce au fost spalate si

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Dulceata de cirese amare cu menta Dulceata de cirese amare cu menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la trei masuri de cirese, doua masuri de zahar, se adauga o lamaie taiata cubulete si un

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Gem de prune rosii