Am pregatit pandispanul asa: galbenusurile le-am batut cu zaharul pana au devenit crema,am incorporat usor faina amestecand cu atentie,iar la sfarsit am adaugat albusurile frumos crescute(mixate)
Am tapetat tava cu unt si faina,am introdus in cuptorul cald 180°C timp de 25 minute
Dupa racire am taiat cercuri cu ajutorul unui inel de metal,si am pregatit siropul: am caramelizat zaharul. Am stins cu apa ,iar spre sfarsit am adaugat lichiorul(pt copii nu folositi);am insiropat blatul pe care l-am taiat in prealabil pe jumatate si am umplut cu mousse pregatit asa:
Ciocolata am topit-o in baie de aburi,dar la rece,am adaugat-o peste ouale amestecate cu zaharul,iar la sfarsit frisca mixata bine;
Am asamblat tortuletul,l-am decorat dupa imaginatia mea si....pofta buna ,este un desert deosebit de gustos si aratos!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii