incepem cu pregatirea cafelei pt insiropat la care adaugam 1 plic zahar vanilat si cele 3 lingurite de zahar, apoi o lasam sa se raceasca. Continuam cu prepararea cremei din mascarpone. Se amesteca bine 2 linguri de mascarpone cu 1 plic zahar de vanilie si 1 lingura de zahar pudra. Urmeaza montarea mini-tortuletelor: pe un platou asezam cate o bucata de wafe, o insiropam usor, intindem un strat de crema de cacao, punem o alta bucata de wafe, o insiropam, o ungem cu creama de cacao, apoi asezam a treia bucata de wafe peste care intindem un strat de crema din mascarpone. Cu furculita trasam linii in lungimea si latimea mini-tortuletului, apoi dupa imaginatie decoram cu perlute de rodii si cu felii de kiwi.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii