Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
600 g carne tocata de vita, 2 cepe, 3 linguri pesmet, 2 oua, sare, piper, verdeata, 250 g piept ardelenesc sau sunca bacon taiata felii foarte subtiri
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Se face un amestec din carne, pesmet, oua, ceapa taiata marunt si calita, verdeata, sare si piper. Se modeleaza mititei care se infasoara in felii de bacon. Se prajesc in ulei. Se pot coace si in cuptor sau la gratar.
Se servesc cu bere rece
Daca ti-a placut reteta noastra "Mititei speciali" nu uita sa-i faci un
review
ileul de curcan se unge cu o mixtura de unt, suc de lamaie, sare si un praf de piper. Se infasoara
1 vot
3 comentarii
1h 30 min
Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite,
0 voturi
0 comentarii
3h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 13 mai 2010
Foarte buni !