autor:

Piri Piri e Canela

» » , Dulciuri diverse, Spume si creme dulci

Mousse de Cãpsuni

Autor: Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Portugalia


    Reteta postata pe: 13 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Portugalia


Reteta postata pe: 13 iunie 2011

Ingrediente
300 gr. cãpsuni, 4 foi de gelatinã incolorã, 1 cutie de lapte condensat, 3 linguri de lapte, 300 ml. smântânã pt. friscã, Pt. decor:, cãpsuni sau fructe de pãdure proaspete

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

4 voturi

Mod de preparare

1) Curãtã si spalã bine cãpsunile în apã rece cu putinã sare groasã.
Pãstreazã câteva pt. decor iar restul se taie bucãti mici care se reduc la piure cu blenderul.

2) Foile de gelatinã se pregãtesc conform instructiunilor de pe plic.

3)Amestecã laptele, laptele condensat cu cãpsunile si gelatina topitã.
Adaugã si smântâna bãtutã friscã si amestecã bine.

4) Toarnã în cupe, decoreazã dupã plac si dã la rece.

Delicios ca desert pt. sezon dar si ca cremã pt. torturi.

Poftã bunã!


www.cozinhaderamona.blogspot.com
Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse de Cãpsuni" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Prajitura cu mousse de capsuni si glazura de ciocolata

Prajitura cu mousse de capsuni si glazura de ciocolata

Pasul 1: Zdrobim biscuitii in robotul de bucatarie sau cu un obiect contondent (ciocanul pentru

1 vot    3 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Clãtite de afine cu mousse de cãpsuni (Crepes de mirtilos recheados c/ mousse de morangos)

Clãtite de afine cu mousse de cãpsuni (Crepes de mirtilos recheados c/ mousse de morangos)

Câte ceva despre afine...nu de alta, dar sã nu fie "geloase" pe rãchitele :)) Au o delicioasã

9 voturi    11 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

4 voturi

Ingrediente

  • 300 gr. cãpsuni
  • 4 foi de gelatinã incolorã
  • 1 cutie de lapte condensat
  • 3 linguri de lapte
  • 300 ml. smântânã pt. friscã
  • Pt. decor:
  • cãpsuni sau fructe de pãdure proaspete

Raporteaza reteta

Retete
de Piri Piri e Canela
Rulouri de jambon afumat cu spanac

Rulouri de jambon afumat cu spanac

1) Se fierbe spanacul, se scurge. Separat se caleste usturoiul taiat marunt in unt se adauga painea

3 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Tort de ciocolata cu nuci si stafide

Tort de ciocolata cu nuci si stafide

1)Se bate bine untul cu zaharul si coaja de lamaie.Se adauga galbenusele pe rand,se bat albusele

4 voturi    3 comentarii
50 min
Torturi
Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)

Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)

1)Se face mujdei din jumate capatana de usturoi pisat cu sare,piper,boia,ierburi,ulei de masline.Se

5 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Malabi cu fructe de padure Malabi cu fructe de padure

Se pune 3/4 din cantitatea laptelui sa fiarba cu zaharul pudra si putina sare si de asemeni smantana de gatit pe foc mic sau potrivit. Intr-un

1 vot    0 comentarii
45 min
Budinci
Terci cu fulgi de ovaz si fructe Terci cu fulgi de ovaz si fructe

Imi pare rau, nu este frumos cuvantul terci, dar nu am gasit ceva mai potrivit. Se pun in robotul de bucatarie toate ingredientele,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Budinci
Budinca de chia cu zmeura