1) Curãtã si spalã bine cãpsunile în apã rece cu putinã sare groasã.
Pãstreazã câteva pt. decor iar restul se taie bucãti mici care se reduc la piure cu blenderul.
2) Foile de gelatinã se pregãtesc conform instructiunilor de pe plic.
3)Amestecã laptele, laptele condensat cu cãpsunile si gelatina topitã.
Adaugã si smântâna bãtutã friscã si amestecã bine.
4) Toarnã în cupe, decoreazã dupã plac si dã la rece.
Delicios ca desert pt. sezon dar si ca cremã pt. torturi.
Poftã bunã!
www.cozinhaderamona.blogspot.com
Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miereReteta de faguri deliciosi. Cum se face acasa reteta de faguri deliciosi.
Faguri deliciosiDe Sarbatori, am pregatit cotlet de porc la cuptor, cu costite, cartofi si mirodenii.
Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii