autor:

mihai

» » Spume si creme dulci

Mousse de piersici ( Musse de pessegos )

Autor: mihai (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Portugalia


    Reteta postata pe: 10 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihai (Chef de cuisine)   
Specific:  

Portugalia


Reteta postata pe: 10 octombrie 2010

Ingrediente
1 cutie compot de piersici (cca.850g), 1 plic praf gelatina cu gust de fructe tropicale(cca 75g), 5 oua, 5 linguri zahar.

Dificultate: Redusa Timp: 4h 30 min

16 voturi

Mod de preparare

Punem albusurile intr-un lighean si galbenusurile intr-o cratita. Batem galbenusurile, punem zaharul, gelatina si sucul de la cutie, amestecam bine. Punem pe aragaz amestecand tot timpul pe foc mediu pana incepe sa fiarba, mai lasam un minut pe foc minim amestecand dupa care tragem de pe foc. Batem albusurile pana devine tari dupa care adaugam la crema calda si amestecam bine. Intr-o forma de sticla punem piersicile taiate cubulete si punem deasupra crema, fara sa mai amestecam doar netezim. Punem la frigider 4 ore. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse de piersici ( Musse de pessegos )" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
IAURT DESERT

IAURT DESERT

Iaurtul se amesteca cu zahar pudra dupa gust si bucatele de fructe de sezon si se orneaza cu dulceata

5 voturi    2 comentarii
20 min
Spume si creme dulci
Pudding din paine cu marmelada de portocale

Pudding din paine cu marmelada de portocale

Unge cu unt fiecare felie de paine pe ambele parti.Unge cu cate 1 lingura marmelada de portocale

20 voturi    12 comentarii
1h 30 min
Spume si creme dulci

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • ursu2003

    ursu2003 (Chef de cuisine) , 22 iulie 2016

    stiam ca gelatina nu trebuie incalzita peste 60 grade ca nu se mai intareste niciodata....

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2010

    Foarte tentanta!*****

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2010

    Un deliciu!!!aratã super :)

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2010

      Suna bine reteta.

    • mihai

      mihai (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2010

      Praful de gelatina cu diferite arome nu isi pierde propietatile la fierbere deci nu sunt probleme. Chiar instructiunile de pe pachete arata ca trebuie sa fierbem. Multumesc si succes!

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2010

      Suna interensant....dar daca fierbem gelatina nu isi pierde propietatile????.....

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

4h 30 min

16 voturi

Ingrediente

  • 1 cutie compot de piersici (cca.850g)
  • 1 plic praf gelatina cu gust de fructe tropicale(cca 75g)
  • 5 oua
  • 5 linguri zahar.

Raporteaza reteta

Retete
de mihai
Supa crema de fasole (Sopa creme de feijao)

Supa crema de fasole (Sopa creme de feijao)

Punem intr-o oala sau cratita mai adanca la prajit usturoiul putin sfaramat in untul amestecat cu

26 voturi    5 comentarii
45 min
Supe de legume
Somon la gratar cu legume la abur (grilled salmon with steamed vegetables)

Somon la gratar cu legume la abur (grilled salmon with steamed vegetables)

Cartofii se spala, se taie in doua si se lasa in coarja. Morcovii si ciupercile se spala si se lasa

19 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Tortellini cu cod pane

Tortellini cu cod pane

Punem sare si piper peste Cod si lasam 10 min. Trecem prin faina si prajim in 5 linguri ulei pana

13 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

ursu2003 (Chef de cuisine)

stiam ca gelatina nu trebuie incalzita peste 60 grade ca nu se mai intareste niciodata....

Adauga reteta
Retete

din Spume si creme dulci

Terci cu fulgi de ovaz si fructe Terci cu fulgi de ovaz si fructe

Imi pare rau, nu este frumos cuvantul terci, dar nu am gasit ceva mai potrivit. Se pun in robotul de bucatarie toate ingredientele,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Budinci
Panna cotta Panna cotta

Gelatina se hidrateaza în apă rece. Se crestează batonul de vanilie şi se scoate miezul cu vârful cuţitului. Batonul,

0 voturi    0 comentarii
20 min
Budinci
Sorbet de capsuni