Usturoiul se curăţă şi se taie jumătăţi. Muşchiul de porc se curăţă şi se găureşte în trei locuri, de la un capăt la altul.
Se umplu cu cabanos găurile făcute în muşchi. Se împănează muşchiul cu usturoi. Se introduce în punga magică. Se introduce la cuptorul încins la 180oC pentru o oră. Se scoate din cuptor, se taie punga magică şi se introduce din nou la cuptor pentru 10 -15 minute.
Înainte de servire se taie felii de 1,5-2 cm grosime.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii