Se amesteca primele 5 ingrediente intr-un bol.Amestecati ouale,laptele si uleiul si turnati peste faina.Adaugati marul razuit.Veti obtine un aluat cleios.
Cu ajutorul unei linguri,impartim compozitia in 12 forme de muffin.Amestecam restul ingredientelor,adica fulgii de ovaz,untul de arahide si zaharul brun si repartizam in mod egal pe muffinuri apasand usor ca sa intre putin in aluat si sa nu se desprinda la coacere.
Se coc la cuptor 20-25min la 180C sau pana devin aurii.
Reteta este una pentru persoanele care sufera de diabet,
dar nu numai.Copii de asemenea o adora mai ales daca pentru ei o facem in forme de mini muffinuri
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii