autor:

Luana

» » , , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse, Prajituri

Muffin crocant cu mere si unt de arahide

Autor: Luana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Luana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 ianuarie 2011

Ingrediente
1 cana faina alba, 1 cana faina integrala, 1/4 cana zahar brun(daca se poate din trestie de zahar), 2 lingurite praf de copt, 1/2 ligurita sare, 2 oua, 1 cana de lapte, 1/4 cana ulei, 1 mar, 1/2 cana fulgi de ovaz, 2 linguri unt de arahide, 1 lingura zahar brun

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Se amesteca primele 5 ingrediente intr-un bol.Amestecati ouale,laptele si uleiul si turnati peste faina.Adaugati marul razuit.Veti obtine un aluat cleios.
Cu ajutorul unei linguri,impartim compozitia in 12 forme de muffin.Amestecam restul ingredientelor,adica fulgii de ovaz,untul de arahide si zaharul brun si repartizam in mod egal pe muffinuri apasand usor ca sa intre putin in aluat si sa nu se desprinda la coacere.
Se coc la cuptor 20-25min la 180C sau pana devin aurii.

Reteta este una pentru persoanele care sufera de diabet,
dar nu numai.Copii de asemenea o adora mai ales daca pentru ei o facem in forme de mini muffinuri

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Muffin crocant cu mere si unt de arahide" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura Inteligenta

Prajitura Inteligenta

Galbenusurile se freaca cu zaharul, se adauga apoi untul sau margarina topita si racita ( eu am pus

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Madlene cu vanilie si lavanda

Madlene cu vanilie si lavanda

Se incalzeste cuptorul la 180 gr C. Intr-un castron se cern faina, amidonul, praful de copt si sarea. Intr-un

1 vot    0 comentarii
45 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 07 februarie 2011

    Arata foarte bine si cred ca au fost si foarte bune.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 01 februarie 2011

    Ce frumoase si aromate!***** Am 2 cumnate din Statele Unite si folosesc mult untul de arahide la prajituri si ies foarte fine.

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 01 februarie 2011

    Am sa incerca reteta...tare-mi plac si cum arata si ce ingrediente ai folosit.Felicitari *****

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 cana faina alba
  • 1 cana faina integrala
  • 1/4 cana zahar brun(daca se poate din trestie de zahar)
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1/2 ligurita sare
  • 2 oua
  • 1 cana de lapte
  • 1/4 cana ulei
  • 1 mar
  • 1/2 cana fulgi de ovaz
  • 2 linguri unt de arahide
  • 1 lingura zahar brun

Raporteaza reteta

Retete
de Luana
Fursecuri cu migdale

Fursecuri cu migdale

Se amesteca untul cu zaharul praf,sarea,zahar vanilat si galbenusul.Se adauga frisca si faina ,se

4 voturi    4 comentarii
25 min
Prajituri
Paine de casa

Paine de casa

Se framanta un aluat potrivit din toate ingredientele(15-20 min, sau la aparatul de facut paine). Se

10 voturi    3 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Supa Thai cu creveti si orez

Supa Thai cu creveti si orez

Se incinge uleiul ,se adauga ardeiul rosu si chili,se caleste 1 minut. Adaugam supa de pui si apa,iar

3 voturi    4 comentarii
20 min
Supe de legume

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Arata foarte bine si cred ca au fost si foarte bune.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Eclere cu crema de vanilie Eclere cu crema de vanilie

Punem la fiert apa, uleiul si un praf de sare. Cand da in clocot dam deoparte si punem toata faina si amestecam bine pana cand se omogenizeaza.

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura cu afine si lavanda Prajitura cu afine si lavanda

Se prepara blatul din albusurile batute cu un praf de sare, apoi cu zaharul, pana se intaresc; se adauga galbenusul frecat un pic cu

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Biscuiti cu portocale